Günün zeka bulmacası: İki resim arasındaki 9 farkı 27 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Günün zeka bulmacası: İki resim arasındaki 9 farkı 27 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Farkı Bul: İki benzer görüntü yan yana yerleştirilmiş ancak birbirlerinden farklılar. Tüm 9 farkı 27 saniye içinde bulun. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Farkı bul kavramı, görünüş olarak benzer olacak ve yan yana yerleştirilmiş iki görüntünün olmasıdır. Her ne kadar benzer olsalar da iki resim arasında bazı farklılıklar olur.

Meydan okumayı deneyenlerin, meydan okumayı başarıyla tamamlamak için bir süre içinde iki resim arasındaki farkları tespit etmeleri gerekecektir.

Bireysel olarak yapılabileceği gibi grup etkinliği olarak da denenebilecek eğlence dolu bir meydan okumadır. Bu aktiviteye hem çocuklar hem de yetişkinler katılabilir. Fark mücadelesini hızlı bir şekilde bulmaya hazır mısınız? O zaman başlayalım.

1-008.jpg

27 SANİYEDE 9 FARKIN HEPSİNİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görüntü sizden iki resim arasındaki farkları bulmanızı istemektedir. Bu resimde, güneşli bir gün olduğunu ve insanların köprünün bitişiğindeki bir parkta vakit geçirdiklerini görebilirsiniz.

Resimde, bir elinde şemsiye, diğerinde kitaplarla yürüyen bir adam, ebeveynler ve bir erkek çocuktan oluşan bir aile görünüyor.

Ayrıca, bir bankta oturan ve köprünün ve nehrin güzelliğine hayran kalarak kaliteli zaman geçiren bir çift görebilirsiniz. Sizin için zorluk, iki resim arasındaki 9 farkı da 27 saniye içinde bulmak. Kronometrenizi kurun ve mücadeleye katılın. İki resim arasındaki farkları gördünüz mü?

Bazı farklılıkların fark edilmesi kolay, bazıları ise zor olacaktır. Eğer takılırsanız ve 9 farkın hepsini bulamıyorsanız, aşağıda sunulan çözüme başvurabilirsiniz.

Ancak zaman dolduğunda çözümlere başvurulmalıdır, bu şekilde egzersiz sizin için faydalı olacaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

9 farkı gördünüz mü? Çözümü kontrol etmek için kaydırmaya devam edin.

İşte 9 fark:

1. Sağdaki ağaçta fazladan bir dal var.
2. Her görüntünün solundaki gölge birbirinden farklıdır.
3. Tezgahtaki belgenin rengi iki resimde farklıdır.
4. Sağdaki resimde nehirde tekne yok.
5. Sağdaki resimde köprünün tepesinde bir sütun eksik.
6. Sağdaki resimde adam tek bir kitap, solda ise iki kitap taşıyor.
7. Köprünün sağ taraftaki görüntüsünde ek bir korkuluk var.
8. Sağdaki resimde ağacın gölgesi daha uzun.
9. Resmin sağ tarafında köprüye bakan herhangi bir bina bulunmamaktadır.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN