Günün zeka bulmacası testi: Lotus çiçekleri arasında gizli olan kurbağayı 20 saniye içinde bulabilir misin?

Günün zeka bulmacası testi: Lotus çiçekleri arasında gizli olan kurbağayı 20 saniye içinde bulabilir misin?

Zeka testi: Lotus çiçekleri arasında bir yere gizlenmiş komik kurbağayı 20 saniye içinde bulabilir misin? Vizyonunuzu ve gözlem becerelerinizi bu optik illüzyon resmi ile test etmeye çalışın. Ne kadar zeki olduğunu kanıtla.

Hafta içine esprili zeka oyununu çözerek bir doz eğlence ile devam edin. Zeka oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. Özellikle resimli bulmacalar beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterince açıklama yaptığımıza göre şimdi harekete geçin, Lotus çiçeklerinin olduğu bu görüntüde gizli kurbağayı 20 saniye içinde tespit edin. Zamanınız başladı.

1-004.jpg

LOTUS ÇİÇEKLERİ GÖLETİNDE GİZLENMİŞ KURBAĞAYI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünce tarzı gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, lotus çiçekleri arasında gizli bir kurbağa bulmalısın. Cevap hemen önünüzde olsa da, tüm çerçeve ve aynı görüntülerin ve benzer tonların kullanılması işi zorlaştırıyor. Unutmayın, kurbağa, renkler ve benzer şekillerle çerçevenin içinde gizleneceği için en küçük ayrıntılara dikkat etmeniz yeterli.

Evet, adından da anlaşılacağı gibi zor olacak, zeka oyunu. Ancak iki kez denemeden önce bir cevap aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABINI BURADA ARAYIN

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Yani her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu, yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, Lotus göletinin sürekli değişen sunumu arasındaki gizli kurbağayı tespit etmektir. Bununla birlikte, bu zeka oyununun en zor yanı, gizli kurbağanın lotus bitkisinin rengine benzemesi ve tıpkı lotusun yüzen yapraklarına benzemesi, dikkati kolayca dağılabilecek bir şekilde yerleştirilmiş olmasıdır.

ZEKA BULMACASI AÇIKLAMASI VE CEVABI

Görüntü, çiçek açan bir lotusun, renklerle dolu ve kötü şöhretli bir kurbağanın temsilidir. Bu bulmacayı çözmek, görüntüyü hayali çizgilerle bölmek ve tüm yönlere bakmak. Şimdi daha kolay mı?

Kötü şöhretli gizli kurbağayı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz tebrikler. Ancak hala cevabı bulamıyorsanız, işte size küçük bir ipucu. Resmin sağ üst köşesine doğru bakmayı deneyin. Burada gizli kurbağayı bulacaksınız, yakından bakın ve gizlenmiş kurbağa gözlerini ve vücudunu gözetlediğini göreceksiniz.

Gizli kurbağanın doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-002.jpg

Zevk aldın mı? Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Problem çözme becerileri ve hafıza keskinliği ile birlikte bilişsel becerilerinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin. Ayrıca, bu resimsel bilmecelerin tadını çıkarmak için karar.com'u takip edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN