Gürcistan'da Serdar Ortaç'a skandal tepki

Gürcistan'da Serdar Ortaç'a skandal tepki

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser vermek için gittiği Gürcistan'a skandal bir tepki karşılaştı ve ülkeye alınmadı. MS hastalığı için kullandığı ilaçlara el konulan Ortaç yaşadıklarını Instagram hesabından duyurdu: "İlaçlarıma da el koydular, şimdi ilaçlarımı da içemiyorum ve hala buradayım."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser vermek için gittiği Gürcistan'a skandal bir tepki karşılaştı ve ülkeye alınmadı. Üstü soyulan ve çırılçıplak aranan Ortaç, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Ortaç şunları söyledi: 

"NE KONSER VERİYORSUN, OTUR EVİNDE"

"Gürcistan'a geliyorsanız, beni seviyorsanız, eğer bir parça seviyorsanız adım atmayın buraya. Bir daha Gürcistan’a gelmem dediğim için bana kızmışlar. Kardeşim, havaalanına iner inmez odaya sokup üstümü soydular, ben de sinirden ‘Bir daha gelmem buraya’ dedim. Hata bende, ne diye konser veriyorsun, otur evinde emekliye ayrıl. İlaçlarıma da el koydular, şimdi ilaçlarımı da içemiyorum ve hala buradayım, bir de konsere çıkacağım, şimdi ben sinirlen miyim kim sinirlensin? Ben MS hastasıyım, 24 saat ilaçlarım yanımda, reçeteleri raporları her şeyi yanımda, ona rağmen böyle olunca kızdım, ama biraz düşününce diyorum ki, ‘elbette Gürcistan’ın suçu yok, benim aptallığım, keşke İstanbul’da ilaçlarımı içip buraya ilaçsız gelseydim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN