Güzel oyuncu Elçin Sangu Nagehan Alçı'nın Gülşen paylaşımına öfke kustu! Bakın Nagehan Alçı Gülşen hakkında ne demiş?

Güzel oyuncu Elçin Sangu Nagehan Alçı'nın Gülşen paylaşımına öfke kustu! Bakın Nagehan Alçı Gülşen hakkında ne demiş?

Şarkıcı Gülşen, imam hatiplere karşı söylediği sözler sonrasında tutuklanarak cezaevine götürülmüştü. Gülşen'in tutuklanması sanat camiasında büyük yankı oluşturdu. Oyuncu Elçin Sangu, Nagehan Alçı'nın Gülşen'e karşı söylediği sözlere karşılık çok ağır tepki gösterdi. Adeta ateş püskürdü. Bakın bakalım Elçin Sangu Nagehan Alçı'ya ne demiş?

Oynadığı dizilerdeki başarılıyla adını duyuran güzel oyuncu Elçin Sangu, Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili "Tam bir hukuk cinayeti" diyen Nagehan Alçı'ya ateş püskürdü. Güzel oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Elçin Sangu'nun öfke dolu sözleri...

"TAM BİR HUKUK CİNAYETİ!"

Şarkıcı Gülşen konserde sarf ettiği, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözüyle tutuklanmış ve cezaevine götürülmüştü. Yaşananların ardından Twitter hesabından açıklama yapan Nagehan Alçı, "Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti, yargısal aşırılık bu. Yapmayın, etmeyin sayın savcılık, sayın hakimler, insan lütfen. Adalet mi şimdi bu? Gülşen'in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı" açıklamasında bulunmuştu.

b3.jpg

"YEMEZLER BU TAVIRLARI"

Alçı'nın bu paylaşımına öfke kusan güzel oyuncu Elçin Sangu, "Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde; 1) yurtdışına çıkma yasağı 2) Kişisel eşyalarıma (telefon, laptop, pc) el konulmasını istemek 3) Kocanı da işin içine katmak. 4) Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları" yorumunda bulundu.

b7.jpg

NAGEHAN ALÇI VE ELÇİN SANGU ARASINDA NE OLMUŞTU?

2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce'nin Habertürk canlı yayınına katıldığı programda, İnce'ye soru soran gazetecilerden Nagehan Alçı'ya yönelik sosyal medyada paylaşımda bulunan Elçin Sangu, "Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum" demişti. Sangu daha sonra Nagehan Alçı'nın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

a6-78.jpg

ŞARKICI GÜLŞEN NEDEN TUTUKLANDI?

Konserindeki "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözünden dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, dün evinde gözaltına alındıktan sonra savcıya ifade verdi. Şarkıcı, ifadesinde "Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var. Ben suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi. Gülşen ifadesinin devamında söz konusu konserin 30 Nisan 2022 tarihinde Ataşehir'de olduğunu söyleyerek, "Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı imamdır. Ayrıca arkadaşlara kendi aramızda aptal, salak, sapık olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN