Hadise 5 Aylık Kocasına Dayanamadı! Dekolte Yasağına Bakın Ne Yaptı? Boşanıyorlar Mı?

Hadise 5 Aylık Kocasına Dayanamadı! Dekolte Yasağına Bakın Ne Yaptı? Boşanıyorlar Mı?

30 Nisan tarihinde iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise, evliliğine kameralardan uzak yaşamaya devam ediyor. Düğün görüntülerini paylaşmayan Hadise, düğününü de sadece aile arasında gerçekleştirmişti. Balayını yaptıktan sonra işinin başına geçen Hadise'nin eşi Dinçerler'e yasak getirdiği iddia edildi. Bakın Hadise 5 aylık kocasına nasıl bir yasak getirdi?

Mehmet Dinçerler ile 5 ay önce nikah masasına oturan şarkıcı Hadise, evliliği hakkında basına bilgi vermedi. Basından uzak gerçekleştirdiği düğününe sadece iki tarafın ailesi katıldı. Düğün sonrası konser maratonuna başlayan Hadise'ye ilişkin şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Eşinin dekolte yasağı getirdiği Hadise'den bakın nasıl bir misilleme geldi? İşte herkesin şaşırtan o yasak.

hadisemehmetdincerler.jpg

EVLİLİKLERİNE YASAKLAR DAMGA VURDU

Son zamanlarda sahne kıyafetlerinde düzenlemeye giden Hadise, iddialı kıyafetlerini rafa kaldırdı. İddialara göre eşi ve ailesi Hadise'nin sahne kıyafetlerinden dolayı rahatsız olmuş ve Hadise bundan dolayı dekolte giyimine ayar vermişti. Tüm bu iddialar sonrası Hadise'den de bir atak geldi. Eşine yasak getiren Hadise magazin gündemine bomba gibi düştü.

hadisemehmet.jpg

HADİSE- MEHMET DİNÇERLER EVLİLİĞİNDE YENİ İDDİA

Evliliği hakkında pek konuşmayan Hadise, şu sıralar sadece işi ile gündeme geliyor. Hadise, kameralardan uzak yaşadığı evliliği hakkında çıkan iddialar sonrası eşine arkadaşları konusunda yasak getirdi. Hadise'nin bu yasağını bazı takipçileri misilleme olarak değerlendirdi. Sahne kıyafetlerinde değişime giden Hadise, son zamanlarda dekolte ve dikkat çeken kıyafetler yerine kapalı elbiseleri tercih ediyor. Bu değişimin sebebinin ise eşi Mehmet Dinçerler ve ailesi olduğu iddia edildi.

hadisekadin.jpg

HADİSE'DEN EŞİNE MİSİLLEME

Magazin gündeminde evliliği hakkında çıkan dedikodular üzerine Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'e arkadaş yasağı getirdiği iddia edildi. Dinçerler'in arkadaşlarına kısıtlama getiren Hadise bazılarıyla olan arkadaşlığını da bitirmesini istedi. Hatta Dinçerler'in 30 yıllık arkadaşlıklarına da mesafe yasağı getirdi.

iste-hadise.jpg

EŞİNİN 30 YILLIK ARKADAŞLIĞINA YASAK GETİRDİ

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye koyduğu sahne kıyafetleri yasağının ardından ünlü şarkıcıdan misilleme geldiği iddia edildi. İddialara göre; Hadise, Dinçerler'in 30 yıllık birçok arkadaşıyla görüşmesini yasakladı. Gerekçeleri ise eşinin bazı dostlarının özel hayatlarıyla ilgili dedikodu yapıp bunların basına yansıma ihtimali ve yine bazı arkadaşlarının çapkınlığı.

hadisekocasikim.jpg

YASAKLAR TARTIŞMA KONUSU YARATTI! KİM HAKLI?

Hadise'nin bu yasağı magazine bomba gibi düşerken, eşi Mehmet Dinçerler'de ise henüz bir açıklama gelmedi. İkilinin bu karşılıklı resti ise tartışma konusu yarattı. Peki siz Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin bu yasaklarına ne diyorsunuz? Sizde hangisi haklı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN