Hadise Antepli kaynanayı dize getirdi! Boşanma öncesi öyle bir şey yaptı ki...

Hadise Antepli kaynanayı dize getirdi! Boşanma öncesi öyle bir şey yaptı ki...

Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı alan Hadise'nin boşanma tarihi açıklandı. 30 Eylül tarihinde boşanacak olan Hadise'ye ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı. Bakın Mehmet Dinçerler'in annesine ne yaptı?

4 ay önce Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan şarkıcı Hadise, ani bir şekilde boşanma kararı aldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma kararı sonrası çok sayıda iddia ortaya atıldı. 30 Eylül'de boşanacak olan ikiliye dair bir detay daha ortaya çıktı? Bakın kaynanasına ne yaptı?

hadiseaglama-001-001-002-001.jpg

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER BOŞANMASINDA YENİ DETAY

Konserinde 'Hayatımın şarkısı' dediği Küçük bir yol şarkısında göz yaşlarını tutamayan Hadise evliliğindeki krizin sinyalini vermişti. Eşi Mehmet Dinçerler ise evlilik yüzüğünü çıkararak bu iddiaları güçlendirmişti. Çiftten kısa bir süre sonra boşanma açıklaması geldi.

hadise-mehmet-dincerler-arasindaki-krizin-nedeni-15256452-4812-osd-001.jpg

HADİSE GERİ ADIM ATMADI

İddialara göre Hadise- Mehmetler çiftinin arasına düğün takıları girmişti. Bir diğer iddia ise Hadise yapılan baskıdan dolayıydı.

mehmet-dincerler-den-kafa-karistiran-hamle-hadise-nin-oldugu-videoyu-paylasip-sildi.jpg

Evlendikten sonra cesur sahne kostümlerinde geri adım atan Hadise, eşinin ailesi tarafından yapılan baskılara dayanamadı. Boşanma kararı alan ikilinin düğün takılarında da anlaşamadığı iddia edildi.

mehmet-002.jpg

MEHMET DİNÇERLER PES ETTİ! TEK BİR ŞARTLA...

Tüm bunlar yaşanırken 30 Eylül'de boşanacak olan ikili hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Düğün takılarını isteyen Mehmet Dinçerler, bu kararından vazgeçti.

mehmethadise.jpg

Düğünde takılan takıları Hadise’ye bırakan Mehmet Dinçerler’in protokol yapılırken tek isteği ise şu oldu: “Annemin taktığı set ve yüzüğü geri versin yeter!” Bu pazarlık sonuç vermedi, takılar Hadise’de kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN