Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler ilk kez görüntülendi: Gümüş tepsi ve robot süpürge sorusu

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler ilk kez görüntülendi: Gümüş tepsi ve robot süpürge sorusu

Şarkıcı Hadise'nin dava açmasının ardından tek celsede boşandığı iş insanı Mehmet Dinçerler, ayrılık sonrası ilk kez Bebek'te bir mekanın çıkışında görüntülendi. Dinçerler, muhabirlerin robot süpürge ve gümüş tepsi sorularına yanıt vermedi.

Geçtiğimiz Nisan ayında sessiz sedasız evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, gündemden düşmüyor. Hadise'nin psikolojik baskı iddiasının ardından ünlü çift, 30 Eylül 2022 tarihinde tek celsede boşandı.

Hadise ile 5 aylık evliliğin ardından boşanan iş insanı Mehmet Dinçerler, önceki akşam Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi.

Düğünde takılan takılar ve son olarak boşandıktan sonra sadece evdeki robot süpürge ve Hadise'yi isteme törenindeki gümüş tepsiyi aldığı haberlerini soran muhabirlere cevap vermeyen Dinçerler, arkadaşı ile beraber mekanın önüne sıfır yanaştırdıkları arabasına binerek gözlerden kayboldu.

633fca4bda7fb.jpg

EV KİRASINI ÖDEMEDİ İDDİASI

Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrılığı sonrası bir başka iddia da Mehmet Dinçerler'in evliyken oturdukları evin ödemesiyle ilgili. İddiaya göre İbrahim Çelikkol'un evinde yaşayan eski çiftten Dinçerler evi boşaltırken 6 aylık kira ve depozito borcunu eski eşi Hadise'ye yıkıp gitti. Mehmet Dinçerler'in 150 bin TL olan depozitoyu ödemediği ortaya çıkınca İbrahim Çelikkol Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN