Hadise konserde yine ağladı, sahnenin ışıkları kapatıldı

İş insanı Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, Kıbrıs'ta sahne aldı. Hadise, konser sırasında gözyaşlarını tutamayarak yine ağladı. O esnada sahnenin ışıkları kapatıldı.

Nisan ayında sessiz sedasız Çırağan Sarayı'nda sade bir törenle evlenen Mehmet Dinçerler ve Hadise boşanma kararı almıştı.

Beşinci aylarında boşanma kararı alan çiftten Hadise, verdiği boşanma dilekçesinde, eşi Mehmet Dinçerler'den psikolojik baskı gördüğüne yönelik ifadeler kullanmış ancak Dinçerler bunu reddetmişti.

Eylül ayının başında verdiği bir konserde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken ağlayan Hadise, bu kez Kıbrıs'taki konserinde gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlamaya başlayan Hadise için bu anlarda ekip, ışıkları söndürdü. Dinleyicileri ise "Ağlama" diye bağırarak destek oldular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN