Hadise'nin dans ve dekoltesine koca yasağı! Bakın nasıl sahneye çıkıyor?

Hadise'nin dans ve dekoltesine koca yasağı! Bakın nasıl sahneye çıkıyor?

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen sanatçı Hadise tarzında da değişimlere gitti. Sahnede giydiği cesur kıyafetlerden vazgeçen Hadise'nin eşinin ailesinden dolayı mini tarzından vazgeçtiği iddia edildi. Son zamanlarda giyimi ile dikkatleri üzerine çeken Hadise'nin son paylaşımı da dikkat çekti. İşte kıyafet değişimine giden Hadise'nin yeni tarzı.

Kameralardan uzak aile arasında Mehmet Dinçerler ile dünya evine şarkıcı Hadise, eşinin muhafazakar ailesinden dolayı giyim tarzına ayar verdiği iddia edildi. Konserlerinde giyimindeki değişimi fark eden sevenleri ise Hadise'nin yeni tarzına tam puan verdiler. En son uzun kırmızı bir tulumla dikkat çeken Hadise, yeni paylaşımı ile ağızları açıkta bıraktı. İşte Hadise'den herkesi şaşırtan o kıyafet.

kkk.jpg

EŞİNİN SÖZÜNDEN ÇIKMIYOR

Mutluluğu Mehmet Dinçerler'de bulunan Hadise Çırağan Sarayı'nda aile arasında bir düğün yapmıştı. Düğününe dair henüz bir paylaşım yapmayan Hadise, nikah sonrası işinin başına koyuldu. Konser takvimi dolu olan sanatçı sahnede aldığı kıyafetlerine de ayar verdi.

mehmet.jpg

HADİSE İDDİALI DANSLARI VE MİNİ KIYAFETLERİNİ RAFA KALDIRDI

İddialara göre eşi ve ailesinin tutucu tavrından dolayı mini kıyafetlerini rafa kaldıran Hadise, tarzını baştan aşağı değişti. Şimdiki tarzıyla da beğeni alan Hadise son paylaşımı ile herkesi şoke etti. Sahnedeki dansları ve kıyafetlerinde bir değişime giden Hadise, tamamen başka birine dönüştü. Her hali ile dikkatleri üzerine çeken güzel sanatçı en son yaptığı paylaşımla tarzını sevenlerine alıştırmaya başladı.

İşte Hadise'nin dikkat çeken o paylaşımı

hadisekadin.jpg

hadise1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN