Hadise'den olay yaratacak hareket! Mehmet Dinçerler'in istediği 3 milyonluk yüzüğü...

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 4 aylık evliliğini bitirme kararı günlerdir magazin gündeminden düşmezken Hadise'nin İstanbul konserindeki hareketi olay oldu. Ünlü şarkıcı Mehmet Dinçerler'in geri istediği 3 milyon değerindeki yüzüğü 'Prenses' şarkısını söylerken aniden çıkarıp sahnenin bir köşesine fırlattı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile evlendikten sonra adı duyulan Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliği sonrası boşanma kararı aldı. Anlaşamayan çift çekişmeli boşanmaya gitti. İkili baskı ve takılar yüzünden gündemden düşmezken Mehmet Dinçerler boşanma davası sonrası sosyal medya hesaplarını kapattı.

Mehmet Dinçerler'in hem evlilik teklifi ettiği sırada verdiği 3 milyon değerindeki yüzüğü hem de düğünde takılan takıları istemesi olay yaratırken Hadise'den beklenmedik bir hareket geldi.

Ünlü şarkıcı İstanbul'da verdiği konserde iddiaya göre Prenses şarkısının "Prensesler gibiydim ben baba evinde/Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözleri sırasında Dinçerler'in geri istediği 3 milyon değerindeki o yüzüğü sahnenin bir köşesine attı.