Hadise'nin kabusu Seren'in geçmişi de ortaya çıktı! Evli adamla bakın ne yapmış?

Hadise'nin kabusu Seren'in geçmişi de ortaya çıktı! Evli adamla bakın ne yapmış?

Hadise-Reza Zarran yasak aşına ilişkin yeni iddialar ortaya atan Seren Serengil'in geçmişi tekrardan gündeme geldi. Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığına dair kanıtları olduğunu söyleyen Serengil'in geçmişte evli bir adama aşık olduğu ortaya çıktı.

Hadise ve Reza Zarrab'ın mesajlarını ifşa eden Seren Serengil'in yıllar önce aynı duruma düştüğü ortaya çıktı. Geçmişi tekrardan gündeme gelen Serengil, bakın neler yapmış?

hadise-instagram-paylasimi-nedir-hadise-ne-dedi-15446459-9567-amp.jpg

SEREN SERENGİL'İN GEÇMİŞİ ŞAŞIRTTI

Eski dönemlerine ait röportajların ortaya çıktığı Seren Serengil'in söyledikleri herkesi şaşırttı.

hadisereza.jpg

Son dönemlerde Hadise ile ilgili akılalmaz iddialar ortaya atan Serengil'in geçmişte evli bir adama aşık olduğu itirafı gün yüzüne çıktı.

serenserengil.jpg

"EVLİ BİR ADAMA AŞIKTIM" İTİRAFI

Serengil, gençlik yıllarında yaptığı bir röportajda, " "Evli bir erkekle hayatta beraber olmam dedim. Ama Allah büyük konuşturmasın. İnsan sevince, ne olursa olsun kendini engelleyemiyor. Beni ancak sevgiye saygı duyanlar anlar" sözleri tekrar sosyal medyaya düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN