Hafsa Hatun kimdir? Tarihte Hafsa Hatun yaşamış mı?

Hafsa Hatun kimdir? Tarihte Hafsa Hatun yaşamış mı?

Hafsa Hatun kimdir? Tarihte Hafsa Hatun yaşamış mıdır? Diriliş Ertuğrul dizisi ile birlikte Hafsa Hatun araştırılmaya başlandı. İzleyiciler Hafsa Hatun'un tarihte var olup olmadığını araştırıyorlar. İşte Burçin Abdullah'ın canlandırdığı Hafsa Hatun hakkında merak edilen detaylar...

Diriliş Ertuğrul Hafsa Hatun kimdir? Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi ile Hafsa Hatun'un gerçek adı ne? Nereli, Kaç yaşında? gibi sorularda gündeme geldi. Bamsı'nın eşi Hafsa Hatun karakterine Burçin Abdullah hayat veriyor. İşte Burçin Abdullah ve Hafsa Hatun hakkındaki detaylar...

Burçin Abdullah yer aldığı bir çok projenin ardından şimdi de Diriliş Ertuğrul’da Hafsa Hatun karakterini canlandırıyor. 

19-01/24/dirilis-ertugrul-hafsa-hatun-kimdir.jpg

HAFSA HATUN KİMDİR?

Vakti zamanında Halime'den öğrendikleri sayesinde obada bacılardan sorumlu olmuştur. Aynı zamanda Hayme Ana'nın vazifelerinin çoğunu da üstlenmiş olan kişidir.

BURÇİN ABDULLAH KİMDİR?

Burçin Abdullah 1987 doğumlu. Setlerle henüz 10 yaşındayken yanıştı.Setlere 10 yaşında adım attı, adını “Üvey Baba” ile duyurdu, oyunculuk aşkıyla yollara düşüp Afganistan'a gitti, dizanteri oldu, canlı bomba paniği yaşadı. Şimdi İktisat fakültesinden mezun olduktan sonra yetinmeyip Amerika'da ekonomi yüksek lisansı yapan Burçin Abdullah, Fatmagül’ün Suçu Ne adlı diziden sonra şimdi de Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alıyor.

19-01/24/dirilis-ertugrul.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A BİR ÜNLÜ İSİM DAHA  
 
Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'a başarılı oyuncu Engin Benli dahil oldu.  Engin Benli  daha önce 'Kanıt' dizisinde hayat verdiği 'Başkomiser Orhan' rolüyle hafızalara kazınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN