Haluk Levent'ten yürüteç isyanı: Vicdanın v'si kalmamış!

Haluk Levent'ten yürüteç isyanı: Vicdanın v'si kalmamış!

AHBAP'ın kurucu sanatçı Haluk Levent, yürüteç temin etmek için ödeme yaptığı bir şirketin aradan 5 ay geçmesine rağmen ürünleri eksik ayarlarla teslim ettiğini belirterek Twitter'dan isyan etti: Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v'si kalmamış!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, kuruculuğunu yaptığı sosyal yardımlaşma platformu AHBAP'ın yürüteç temin etmek için ödeme yaptığı bir şirketin aradan 5 ay geçmesine rağmen ürünleri eksik ayarlarla teslim ettiğini Twitter'da paylaşarak şu sözlerle isyan etti: "Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v'si kalmamış!"

Levent, İzmir'de bir medikal firmasına yardım etmeye çalıştıkları bir çocuk için gereken yürüteçin ücretini peşin olarak yatırdıklarını belirterek "1 haftada teslim edilmesi gereken cihaz 5 ayda eksik aparatlarla teslim edildi. Ve 1,5 kat fazla fiyat ile. Küçük bir çocuk ulan karşındaki! Vicdanın v’si kalmamış! Hepiniz hep bir ağızdan 'ifşa et' diyorsunuz. Amacımız firmanın kapanması değil. 12 çalışanı varmış onları işsiz bırakmak niyetinde de değiliz. Umarım hatasını düzeltir. Düzeltmez ise işimizi savcılık yolu ile çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

19-02/18/yeni.jpg

Daha sonra yaptığı paylaşımda ise Levent "Firma sahibi özür diledi ve 7 gün içinde parayı iade edeceğini söyledi. Bekleyip göreceğiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN