Hande Erçel'den 'bazlama surat'a suç duyurusu

Hande Erçel'den 'bazlama surat'a suç duyurusu

Oyuncu Hande Erçel kendisiyle 'bazlama surat' diyerek dalga geçen sosyal medya fenomenleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programının haberine göre; Hande Erçel paylaştıkları eğlenceli videolarla dikkat çeken Burak Altındağ ve Alp Kılınç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burak Altındağ paylaşımlarından birinde Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu videoyu ti’ye almıştı. Altındağ’ın yaptığı paylaşım yaklaşık 1.5 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Kılınç da aynı şekilde paylaşımlarında Hande Erçel’in fotoğraf ve videolarını ti’ye alıyor ve binlerce görüntülenmeye ulaşıyordu.

Alp Kılınç, bir paylaşımında Hande Erçel için ‘bazlama surat’ demiş, bu lakap kısa sürede sosyal medyada olay olmuştu.

‘Bazlama’ paylaşımları güzel oyuncu için bardağı taşıran son damla oldu. Erçel’in avukatı müvekkili aleyhinde yayınlanan video ile yazıların hakaret ve kişilik haklarını ihlal ettiğini belirterek görüntülere erişim yasağı talep etti.

Mahkeme Burak Altındağ ve Alp Kılınç’ın yapmış olduğu paylaşımların kişilik haklarını ihlal etme kastıyla yapıldığı kanaatine vararak içeriklere erişimin engellenmesine karar verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN