Hande Erçel'den Yabancı Sevgili! Yunanlı Enişteyi Görenin Dibi Düşüyor! Ne Kerem Ne Kaan...

Hande Erçel'den Yabancı Sevgili! Yunanlı Enişteyi Görenin Dibi Düşüyor! Ne Kerem Ne Kaan...

Oyuncu Hande Erçel yeni bir aşka yelken açtı. Ünü yurt dışına çıkan Erçel, bu defa Yunanlı bir sevgili buldu. Sosyal medyadan takibe aldığı Yunan şarkıcı da Erçel'i takip etti. Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştıkları iddia edilen Hande Erçel'in Yunan Şarkıcı ile flörtleştiği ortaya çıktı. Bakın Hande Erçel gönlünü kime kaptırdı?

Aşk hayatıyla sürekli gündeme gelen Hande Erçel, Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım'dan sonra bu defa yabancı sevgili yaptı. Sosyal medyada takibe aldığı Yunan şarkıcı ile aşk yaşadığı iddia edilen Erçel, bakın kimle yeni ilişkiye başladı? Görünce çok şaşıracaksınız.

handemiyy.jpg

HANDE ERÇEL'DEN YUNAN SEVGİLİ

Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile tekrar barıştıkları söylenen Hande Erçel, herkesi ters köşe yaptı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Erçel, Yunan şarkıcı Konstantinos Argiros'u takip etmeye başladı.

handercelkim.jpg

Yaklaşın 28 milyona yakın takipçisi olan Erçel'in bu hareketi karşılıksız kalmadı. Yunan sanatçı da Hande Erçel'i takibe aldı. Uzun süre Instagram üzerinden mesajlaştıkları iddia edilen ikilinin aşk yaşamaya başladığı söylendi. Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmayan Erçel'iin aşkını gizli yaşamak istediği belirtildi.

handemiy.jpg

ÜNÜ YURT DIŞINA TAŞTI

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile uzun süren bir ilişki yaşayan ve nikah masasından dönen Hande Erçel daha sonra Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile aşk yaşadı. İlişkiler konusunda hızlı olan Erçel, Yıldırım'dan sonra gönlünü Yunan şarkıcıya kaptırdı.

handeva.jpg

Sosyal medya çok fazla takipçisi olan Hande Erçel'i dünya starları da takip ediyor. Oyunculukta kendini kanıtlayan Hande Erçel, yurt dışında tanınan Türk ünlüler arasında.

1462217.jpg

YUNAN ŞARKICIYLA FLÖRTLEŞMEYE BAŞLADI

Kerem Bürsin ile yaşadığı ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan ve en son Kaan Yıldırım'la olaylı bir ayrılık yaşayan Hande Erçel aşk hayatında yurt dışına açıldı.

yunalisevligil.jpg

KARŞILIKLI TAKİP

Güzel oyuncu, kendisinin de hayranı olup çok beğendiği Yunan şarkıcı Konstantinos Argiros'la bir süre önce takipleşmeye başladı. Dedikodulara göre Erçel, yakışıklı şarkıcıyla sosyal medya aracılığıyla da tanışıp konuşmaya başladı.

handercelyunanli.jpg

İkilinin şuan yalnızca konuştuğu ancak bu durumun ileride bir ilişkiye dönüşebileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN