Hande Erçel'in kansere yakalanan yeğeni kahretti! O sözü duyan kahroldu "İçimizi yaktın Mavi"

Hande Erçel'in kansere yakalanan yeğeni kahretti! O sözü duyan kahroldu "İçimizi yaktın Mavi"

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in küçük yeğeninin kansere yakalanması herkesi üzerken, Mavi'nin babasıyla yaptığı bir konuşma gözyaşlarına boğdu. Bakın minik Mavi babasına ne söylüyor?

Oyuncu Hande Erçel'nin sürekli beraber paylaşım yaptığı yeğeni Mavi'den kötü haber geldi. Mavi ve annesi Gamze Erçel'in kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Bu haber herkesi derinden üzerken, Mavi'nin babası Caner Yıldırım ile olan bir diyaloğu yürek yaktı. Bakın Mavi babasına neler söylemiş?

handeercel.jpg

HANDE ERÇEL'İN YEĞENİ MAVİ'DEN DUYGUSAL SÖZLER

Mavi'nin kansere yakalanması sosyal medyaya bomba gibi düşerken, Mavi'nin annesi Gamze Erçel tedaviye başladıklarını duyurmuştu.

hande1.jpg

2,5 yaşındaki Mavi için herkes duacı olurken, minik kızın babası Caner Yıldırım ile olan bir videosu sosyal medyada çok konuşuldu. Babası ile sohbet eden Mavi'nin söyledikleri derinden üzdü.

mavi.jpg

MAVİ'NİN BABASIYLA OLAN SOHBETİ ÜZDÜ

Kanser tanısı koyulan Mavi'nin babasıyla olan konuşması ağlatırken, sözleri ise herkesi derinden etkiledi. Mavi'nin babası Caner Yıldırım'a, "Büyüyünce doktor olacağım, benimle doktor olsana" dediği duyuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN