Instagram paylaşımıyla yine gündemde: Benim bedenim, istediğimi yaparım!

Instagram paylaşımıyla yine gündemde: Benim bedenim, istediğimi yaparım!

Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Hande Sarıoğlu'nun, "Beni bir futbolcu, bir yönetici, evli ama zengin olması yeterli bir adamla gördünüz mü? En alasını yapamaz mıyım? Başkaları gibi yalakalıkla iş yapmam" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Habertürk TV'de spor spikerliği yaptığı sırada sosyal medya hesabından dans ettiği bir video paylaşmasından dolayı görevine son verildiği iddia edilen Hande Sarıoğlu, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Vücuduyla ilgili gelen eleştirilere aldırış etmediğini belirten ünlü spiker, yıllardır namusuyla ve şerefiyle mesleğini yaptığını, hiç kimseye yalakalık yapmadığını ve bedenini kariyerinde ayrıcalık için kullanmadığını dile getirdi.

"ORYANTAL YAPIYORUM DİYE AHLAKSIZ MIYIM?"

Hande Sarıoğlu'nun gündem olan Instagram paylaşımı şöyle:

"Bu ülkede 11 yıldır şerefimle, namusumla, karakterimle, duruşumla sunuculuk spikerlik yapıyorum. Bütün çalıştığım, toplantı yaptığım kanallar, kurumlar, yöneticiler, yapımcılar çok iyi bilir benim karakterimi. Siz çok biliyorsunuz ya hani, bunu da düşünmüşsünüzdür, acaba bu kızın hayatında neden kimse yok? Lüks arabalar, evler, tatiller? Bunlara ulaşmak benim gibi bir kadın için o kadar kolay ki şu ortamda!

Benim adımı bir kere bir ahlaksız haberle duydunuz mu? Bir futbolcu, bir yönetici, evli ama zengin olması yeterli bir adamla gördünüz mü beni! Yapamaz mıyım ulan! En alasını yapamaz mıyım! Siz her gün bu ülkede sabah kuşağı dediğimiz kadın programlarında; o köylü milletin efendisidir dediğimiz Anadolu'da, ne olaylar ne ahlaksızlar yaşanıyor gayet iyi biliyorsunuz!

Sonra ben, evimde, işimde oryantal yapıyorum diye ahlaksız mı oluyorum! Niyeee? Ellerinde klavye, tek yaptıkları şey fake hesap açan millet mi bana edepsiz diyecek! Yok yaa, gözünüzün içine baka baka yine yaparım. Kimseye zararım olmadan yaptığım eğlenceli sunumumun da, dansımın da ayıbı mı var ulan! Ayıbı siz iyi bilirsiniz. Herkes kendine baksın.

Başkaları gibi yalakalıkla iş yapacağıma, olduğu mevki için, birilerine yaranmak adına kendi hayatının kararlarını başkalarının iki dudağı arasına ve parasına bırakanlara karşı dans ediyorum ya, bin kere daha şerefliyim, on bin kere daha kıymetli benim hayatım. Siz adamına göre oynamaya devam edin, kendi istediğim gibi oynamaya devam ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN