Hande Yener'den yaza veda pozu! Görenlerin ağız açık kaldı "Bu nasıl veda Hande"

Hande Yener'den yaza veda pozu! Görenlerin ağız açık kaldı "Bu nasıl veda Hande"

Ünlü şarkıcı Hande Yener, iddialı pozları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıları kadar sahne kostümleriyle de dikkat çeken Yener, bu defa sarı bikinisiyle yaza veda poz verdi. Görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın ne paylaştı?

49 yaşındaki şarkıcı Hande Yener, yaşına rağmen iddialı pozlar vermekten geri durmuyor. Her adımı olay olan Yener, bu defa kusursuz fiziğini sergiledi. Bikinisi ile yaza veda pozu veren güzel popçunun o paylaşımlarına yorum yağdı.

handey.jpg

HANDE YENER'DEN OLAY PAYLAŞIM! SARI BİKİNİSİ İLE...

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın popçularından Hande Yener, klipleri ve kostümleri kadar özek hayatıyla da gündemden düşmüyor

handeyener.jpg

Yıllar içerisinde müzik tarzı ve giyim tarzını değiştiren Yener için "Madonna" benzetmesi yapılıyor. Yaşına rağmen fiziğini koruyan Hande Yener, bikinili fotoğraflarıyla da bu yaz çok konuşuldu.

handeyenerbikini.jpg

İDDİALI YAZA VEDA POZU

Yazın son günlerinde ise Hande Yener'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

hande8.jpg

Sarı bikinisi ile yaza veda pozu veren Yener'e çok sayıda yorum geldi. Kimileri ise bu iddialı paylaşım için "Bu nasıl veda" tarzında yorumlar yaptı.

hande9.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN