Hangi çayı içmenize astroloji karar versin! İşte burcunuza göre içmeniz gereken çay

Hangi çayı içmenize astroloji karar versin! İşte burcunuza göre içmeniz gereken çay

Klasik bir papatya mı yoksa baharatlı bir chai mi? Hangisini tüketmeniz gerektiğine astroloji karar versin. İşte burcunuza göre içmeniz gereken çay.

Her sabah ofise gitmeden önce aynı fincan kahveyi içmekten bıktınız mı? Ya da belki sadece soğuk günlerde yudumlamak için sıcak ve rahat bir şeyler mi arıyorsunuz? Durum ne olursa olsun, sıcak bir fincan çay kadar rahatlatıcı bir şey yoktur. Kökleri sayısız ülke ve kültüre dayanan bir içecek ve bunu yapmak için ihtiyacınız olan tek şey biraz sıcak su ve bir poşet çay. Hangi çeşitle başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Her burcun kendi mükemmel çay karışımıyla eşleşmesine yardımcı olması için Best Astroloji araştırmalara göz attık. İçmeniz gereken çayı bulmak için okumaya devam edin.

KOÇ: EARL GREY

Bir Koç olarak, erken kalkmayı ve sabah saatlerini önceden günü planlamak için kullanmayı seven , enerjik ve kendine güvenen bir insansınız. Dünyayı en iyi şekilde alt edebilmek için sağlıklı miktarda kafein içeren bir içecek isteyeceksiniz. Bir fincan earl grey çayı eklemek için sabah rutininizi değiştirin. Bu aromatik siyah çay, bergamotun gizli notaları sayesinde şaşırtıcı derecede tatlı bir tada sahiptir, böylece tamamen uyanacaksınız.

BOĞA: PAPATYA

Boğalar pratik ve gerçekçi olma eğilimindedir. Büyük resmi görmeniz kolay olduğundan, hedeflerinize ulaşmak için gereken tüm zaman ve çabayı harcarsınız. Bu aynı zamanda sizi hayatın küçük lükslerinden çoğundan daha fazla zevk alan biri yapar. Bu yüzden bir daha canınız çay istediğinde, kendinize bir fincan çiçekli papatya koyun. Rahatlatıcı ve zengin lezzet, dünya burcu hassasiyetlerinizi kesinlikle memnun edecektir.

1-007.jpg

İKİZLER: KABARCIK ÇAY (BOBA)

İkizler burcunda doğan insanlar, iyi zamanları devam ettirmeyi seven konuşkan sosyetiklerdir. Bu eğlenceyi seven tutum, zodyakın ilk hava burcu olmanızdan kaynaklanır, bu nedenle çoğundan daha esnek ve rahatsınız. Bu nedenle, yeni şeyler denemekten korkmuyorsunuz. Kabarcık çayı, kendi bükümünüzü uygulayabileceğiniz bir klasiğin eğlenceli bir bükümüdür.

YENGEÇ: MASALA ÇAYI

Rahatlık söz konusu olduğunda otorite sensin, Yengeç. Doğuştan sakinleştirici ve rahatlatıcı bir ortam yaratırsınız, bu nedenle kişiliğiniz bir bakıma sıcak bir çay yudumu gibidir. Ama tüm tatlılığına rağmen, kişiliğinde bazı insanları hazırlıksız yakalayabilecek bir ısırık var. Bu nedenle karanfil, kakule ve tarçın gibi zengin baharat çeşitleriyle masala chai, Yengeç enerjisinin mükemmel bir kapsülüdür. Su yerine ılık sütle demlenen bu lüks karışımın tadını bir anlığına kendi kendinize bakmak için uzaklaşmanız gerektiğinde çıkarabilirsiniz.

ASLAN: ÇİÇEK AÇAN BİTKİ ÇAYI

Cömert ve abartılı, asla açıklama yapmaktan çekinecek biri değilsin Aslan. Yaşam tutkunuzu kesinlikle köreltmek istemiyor olsanız da, uzun bir günün ardından ruhunuzu yatıştıracak ve rahatlamanıza yardımcı olacak bir çay seçmek iyi bir fikir olabilir. Bitki çayı sağlığa birçok faydası ve sakinleştirici etkisi ile bilinir, ancak çiçek açan çeşidi, çay yapraklarını sıcak su ile aktive edildiğinde çarpıcı çiçekli görüntülere dönüştürür, bu da sizin daha teatral tarafınıza hitap edecek.

BAŞAK: LİMONLU ROOİBOS

Yüzeyde, Başaklar alçakgönüllü, çekingen ve pratik okurlar. Ve tüm bu niteliklere sahip olsanız da, esnek ve eğlenceyi seven bir tarafınız da var. Bir dünya burcu olarak, doğayı içinize çekmeyi veya en yakın arkadaşlarınızla sohbet etmeyi seversiniz. Her zaman hareket halindesiniz, yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol ediyorsunuz. Bu yüzden demlenmesi hızlı, enerjinizi artıran ve elbette lezzetli bir çaya ihtiyacınız var. Bir fincan limonlu rooibos çayı, güne sağ ayakla başlamak için tam da doğru zinge sahiptir; sizi en iyi durumda tutacak sağlık yararlarından bahsetmiyorum bile.

TERAZİ: BEYAZ ÇAY

Terazi uyumlu bir işaret olarak bilinir ve çoğu durumda öylesiniz. İş, aşk ve arkadaşlıklarda her zaman arabulucuyu oynamaya ve bir uzlaşma bulmaya isteklisiniz. Ancak, en sevdiğiniz şeyleri şımartmak söz konusu olduğunda, ana işaret enerjiniz, gerçekler size sunulmadığında konfor alanınızın dışına çıkmanızı zorlaştırır. İşte neden beyaz çayın tadını çıkarmaya başlamanız gerektiğine dair bir durum, sadece hafif kafeinlidir, bağışıklık sisteminizi güçlendirecek antioksidanlara sahiptir ve hafif aroması, istediğiniz tatlandırıcıyı ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Kabul edilebilir bulacağınız bir denge sağlamak söz konusu olduğunda, bu çay tam da işini görür.

2-006.jpg

AKREP: DARJEELİNG ÇAY

Zodyak'ın en derin ve en gizemli kişiliği, sert bir çaya ihtiyaç duyar. Hayatını, zenginliğini sulandırmak isteyen herkesten saklıyorsun, bu yüzden bu kadar yakın bir çevren var. Bu, insanların sizin soğuk ve soğuk biri olduğunuzu düşünmelerine yol açar, ancak bu gerçeklerden daha uzak olamaz. Duvarlarınızı yıktığınızda, insanlar genellikle sizin şüphe götürmeyen sıcaklığınız karşısında şok olurlar. Bu nedenle, Darjeeling çayının (ekstra tatlılık için krema ve şeker sıçramasıyla) çökmekte olan iyiliğini takdir edeceksiniz.

YAY: OOLONG ÇAYI

Alçakgönüllü ve sıcak kalpli, hayatı büyük bir macera olarak görüyorsun ve hepsini görmek ve deneyimlemek istiyorsun. Muhtemelen, gevşek yapraklı çaylar dünyasına parmaklarınızı daldırdınız, bu nedenle temel karışımları atlamak ve bunun yerine oolong çayına kafa kafaya dalmak daha iyidir. Bu karışım, eşsiz lezzetini çay yaprakları hasat edildiğinde meydana gelen oksidasyon sürecinden alır; her bir oolong grubunu benzersiz kılıyor. Hayatının geri kalanında her gün bir bardak içebilirsin ve yine de aynı içeceği iki kez içemezsin.

OĞLAK: MATCHA

Bir gelenek aşığı olarak, matcha çayı sizin zevkinize göre çok moda görünebilir, Oğlak burcu. Diğer ana burçlar gibi, neyin işe yaradığını bulur ve ona sadık kalırsınız. İyi haber şu ki, matcha son zamanlarda popülaritesini artırmış olsa da kökleri sekizinci yüzyıla kadar uzanıyor, bu yüzden bundan daha geleneksel hale gelmiyor. Takdir edeceğiniz başka bir şey de, matcha'nın süreç odaklı doğanızın şüphesiz saygı duyacağı çok özel bir şekilde hazırlanması gerektiğidir. Ve kim bilir? Çok geçmeden kafeyi tamamen atlamaya ve kendi matcha karışımlarınızı evde yapmaya karar verebilirsiniz.

KOVA: KOMBUCHA

Kovalar sevgiyle zodyakın tuhafları olarak bilinirler, çünkü her zaman eski sorunlara yaklaşmak için yeni yollar arıyorsunuz veya başkalarının çok korkabileceği şeyleri deniyorsunuz. Bu nedenle, bir dahaki sefere kendinizi şımartmak istediğinizde kombucha çayınız olmalıdır. Bu fermente edilmiş siyah çay içeceği ciddi bir etki sağlar ve bağırsak sağlığını iyileştirmek için tonlarca sağlıklı bakteri ve kültüre sahiptir. Gazlı, ekşi ve ferahlatıcı, buna doyamayacaksınız.

BALIK: KELEBEK BEZELYE ÇİÇEK ÇAYI

Zodyakın en yaratıcı burcu olarak, en sıradan anlara bile biraz kişilik katmak için büyük çaba harcarsınız. Bu nedenle, seçtiğiniz çayın eşit derecede lezzetli ve sanatsal olması gerekir. Yaygın olarak mavi çay olarak bilinen kelebek bezelye çiçeği çayı, tamamen kafeinsiz bir bitki karışımıdır, bu da sabahları veya yatmadan önce uyku programınızı bozmadan tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, fincanınıza bir tutam limon eklediğinizde bu çayın rengine ve tadına gerçekten şaşırtıcı bir şey olur. İster sıcak ister buzlu ister latte olarak servis edilsin, bu güzel içeceğin tadı harika olacak ve Instagram'a yakışır bir fotoğraf oluşturacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN