Hangisi sahte doktor? Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar doğru cevabı bulabiliyor!

Hangisi sahte doktor? Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar doğru cevabı bulabiliyor!

Bu zeka oyunu resimli bulmacada iki gerçek doktor ve bir sahte doktor var. Sahte doktoru ancak en zekileri anlayabilir. Yapabilir misin?

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

kapak.jpg

RESİMDEKİ SAHTE DOKTORU BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, bir hastanede üç adam görebilirsiniz. Üç adamdan ikisi gerçek doktor ve biri yalancı.
Buradaki zorluk, üç kişiden kimin yalan söylediğini bulmaya çalışmaktır. Sahte doktoru verilen sürede bulabilir misin?

Her zaman olduğu gibi, bu zeka oyunu bulmacası için belirlenmiş bir zaman sınırımız var. Hastanede sahte doktoru bulmak için 5 saniyen var. Git ve hazırlan, çünkü meydan okuma başlamak üzere. Zamanın şimdi başlıyor.

SAHTE DOKTORU BULDUN MU?

Bu aktivite, beyni meşgul ederek mantıksal ve analitik düşünmeyi teşvik ederek beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. Unutma, 5 saniyeden daha fazlası yok.

Sahte doktoru hastanede görebildiniz mi? Bazılarınız sahte doktoru kolayca bulmuş olabilir; Tebrikler. Ve bazılarınız sahte doktoru bu kadar kolay bulamamış olabilir. Sahte doktoru göremediyseniz merak etmeyin, şimdi zeka oyununun çözümünü açıklıyoruz.

ZEKA OYUNU CEVABI

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, hastanedeki sahte doktoru 5 saniye veya daha kısa sürede görmeniz gerekiyordu. Sahte doktoru göremediyseniz merak etmeyin, şimdi bu zeka oyunu çözümünü açıklıyoruz.

Cevap: dişlerine ve gözlerine bakılırsa sağdaki adam kesinlikle doktor değil. Ayrıca her hangi bir kimlik takmadığını da görebilirsiniz.

dr1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN