Hanife Gürdal kimdir? Hanife ne yaptı? Başını açtı, sosyal medyada gündem oldu…

Hanife Gürdal kimdir? Hanife ne yaptı? Başını açtı, sosyal medyada gündem oldu…

Birçok evlilik programına katılan ve kendisine eş arayan Hanife Gürdal’ın yaptığı her hareket olay olmaya devam ediyor. Bir ara pompacılık da yapan Hanife Gürdal, son olarak başörtüsünü çıkardı ve yine medyatik olmayı başardı. Instagram’da yüzbinlerce takipçisi bulunan Hanife Gürdal’ın başörtüsünü açmasına destek mesajları geldiği kadar eleştirel yönde mesajlar da yapıldı. Peki Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal evlendi mi? Hanife Gürdal’ın sevgilisi var mı? İşte Hanife Gürdal ile ilgili aradıklarınız…

Katıldığı evlendirme programları ile Türkiye’de adını duyuran müzmin gelin adaylarından Hanife Gürdal, yine gündemi meşgul etmeyi başardı. Programdaki hareketleri, stüdyoyu terk edişleri, sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri dönüp olduğu yerde oturmasıyla bilinen gelin adayı Hanife Gürdal, başörtüsünü açtı, sosyal medyada gündem oldu. Hanife’ye takipçisi ve arkadaşlarından destek mesajları gelirken, bir kesim tarafından da eleştiriler yapıldı. Peki Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşındadır? Hanife Gürdal evlendi mi? Hanife Gürdal’ın sevgilisi var mı? İşte yanıtı…

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

1995'te İzmir'in Torbalı ilçesinde doğan Hanife Gürdal'ın 3 kardeşi var. Tam olarak ismi Hanife Ömrüm Gürdal olan ve lise mezunu olan Hanife Gürdal, 164 boyunda ve 59 kilodadır. 2015'te ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katılan Hanife Gürdal, ilk programında Umut adındaki bir gence talip olarak geldi. Umut tarafından reddedilmesinin ardından 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddeden Hanife Gürdal, 10 ayı aşkın zamandır Esra Erol'un programında talibini aradı. Daha sonra FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programına katılan Hanife Gürdal, bugüne dek hiç evlenmedi. Hanife Gürdal, bu programda da gelen tüm taliplerini reddetti. 2016'da Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katılarak Hanife'ye talip oldu ve ikili uzun bir süre görüştü. Programın ardından TV8'de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Hanife Gürdal, bu projenin ardından ekranda kendisine yer bulamadı ve medyatikliğini sosyal medyadan devam ettirdi. Bir ara pompacılığa başladığını açıklayan Hanife Gürdal, başörtüsünü çıkararak yeniden gündem oldu.

19-06/12/2489515_0d8279825038604a49e1b48e892b0b60.jpg

SEVGİ'DEN DESTEK

Gelin adayı, bu radikal kararının ardından binlerce takipçisi bulunan ve kazancının bir kısmını elde ettiği Instagram hesabını gizli konuma getirdi. Gürdal yeni açtığı hesabı da şimdilik gizledi. Gelin adayına başını açma kararında en büyük destek izdivaç programında tanıştığı Sevgi Akiska'dan geldi. Sevgi, sosyal medya hesabından Hanife'nin başı açık çekilen fotoğraflarını "Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın" notuyla paylaşarak destek verdi.

19-06/12/gelin-adayi-hanife-gurdal-acildi-pd-9r6i.jpg

19-06/12/2489515_44e4a86dff13422652078dea8e18e41d.jpg

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN