Happy Meal'dan iki yeni kitap

Happy Meal'dan iki yeni kitap

20192'da Happy Meal menülerine çocukların çok sevdiği karakterlerin oyuncaklarının yanı sıra kitap seçeneğini de ekleyen McDonald's Türkiye, 2 yeni çocuk kitabı ile küçük misafirlerinin karşısında. Happy Meal menüsü alan herkes, ünlü İngiliz yazar Cressida Cowell'ın McDonald's için kaleme aldığı 'Treetop İkizlerinin Maceraları' serisinin yeni kitaplarını okuma imkânı bulacak.

Çocukların kişisel gelişimine ve eğitimine katkıda bulunmak için bu yıl Happy Meal menülerinin hediye seçeneklerine çocuk kitapları da ekleyen McDonald’s Türkiye 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?' adlı çocuk kitabı serisinin yazarı Cressida Cowell’ın McDonald’s için özel olarak kaleme aldığı 'Treetop İkizlerinin Maceraları' adlı serinin 2 yeni kitabını hediye seçeneklerine ekledi.

Happy Meal menüsü alan minik misafirler Treetop ailesinin ikiz çocukları Asha ve Alfie ile onların ikiz kardeşleri Tulip ve Ted’ in Jura döneminde geçen heyecanlı serüvenlerine ortak olabilecek. İlk 2 kitabı geçtiğimiz aylarda Happy Meal menüleriyle birlikte misafirlerin beğenisine sunulan seride bilim insanı olan ebeveynlerinin inşa ettiği zaman makinesiyle 200 milyon yıl öncesine giden Treetop ikizlerinin karşılaştıkları dinozorlarla yaşadıkları maceralar anlatılıyor.

EBEVEYNLERLE KALİTELİ ZAMAN

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Happy Meal menülerinde başlattıkları kampanyadan son derece mutlu olduklarını belirten McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “Her zaman çocukların mutluluğunu hedefleyen bir marka olduk. Happy Meal menülerinin hediye seçenekleri arasında sunduğumuz kitaplarla çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kişisel gelişimlerine yardımcı olurken ebeveynleriyle geçirdikleri kaliteli zamana da katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. McDonald’s Türkiye olarak önümüzdeki dönemlerde de benzer konularda sorumluluk alarak sektörümüzde öncü olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

19-05/20/kitap-mi-oyuncak-mi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN