Harika Bir Pazartesi Başlıyor! İşte Haftaya İyi Başlangıç Yapacak Burçlar....15 Ağustos Burç Yorumları

Harika Bir Pazartesi Başlıyor! İşte Haftaya İyi Başlangıç Yapacak Burçlar....15 Ağustos Burç Yorumları

Günlük burç yorumunuz, Pazartesi gününden itibaren tüm burçlar için astroloji tahmini ile karşınızda. Yıldızların, Koç'taki Ay'ın ve Aslan'daki Güneş'in sizin için neler sakladığına bakın. Yapılacaklar listenizi oluşturun, unutulan hedeflerinizin tozunu alın. Bu hafta her şeye harika bir şekilde başlıyoruz. Gökyüzünü tutuşturan iki ateş burcumuz var. Koç Ay'ı ve Aslan'da Güneş. Bu güçlü çift, bize işlerin gerçekleşmesi için motivasyonel zihniyet sağlar.

15 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, işte sahip olduğunuz avantajlar ve belirli misyonlarla yalnızca sizin başa çıkma şeklinizle ilgili.

Görünüşe göre bugün yabancı birini etkilemek için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bunu yaparken tüm becerilerinizi kullanacaksınız. Öğleden sonra, resmi bir etkinliğe davet edilebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu pazartesi ne yapmaya karar verirseniz verin, her şey biraz kafa karıştırıcı görünse bile, lütfen olaylara olumlu bir bakış açısıyla değerlendirdiğinizden emin olun.

Kolayca pes etmekten bıktınız, bu yüzden kesinlikle güçlü bir görüşe sahip olmalısınız. Kendinizi motive edemiyor olabilirsiniz, ancak bunu şimdilik başkasından da beklemeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim, ufak şeylerle dengeyi sağlayabilmek adına motive olmakla ilgili, bu yüzden önümüzdeki birkaç gün boyunca dikkatiniz biraz dağınık kalabilir.

Bu, yeni şeyler denemek ve gerçekten ne yapmaktan hoşlandığınızı görmek için harika bir zaman. Özellikle sosyalleşmek için biraz zaman ayırırsanız, yeni arkadaş ortamları edinebilirsiniz.

yildiz-burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İş yerinde bazı şeyleri halletmeye çalıştığınız için bugünlerde dünyanın en arkadaş canlısı insanı değilsiniz.

Öte yandan, spekülatif olmanın ve belirli zorluklarla karşılaşmadan onları atlamaya çalışmanın sizi iyi bir yere götürmediğini fark edebilirsiniz. Riskli anlaşmalardan sakının.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu pazartesi hedeflerinize çok bağlı görünüyorsunuz. O kadar kararlısınız ki, sizi gitmek istediğiniz yere götürmeyen her şeyi görmezden geleceksiniz.

Bu, özellikle işinizi yaparken tutkulu değilseniz, iş yerinde bazı sorunlar yaratabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizin yanında stres atabileceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, küçük şeylerde dengeyi bulmak ve kendinizi daha sevimli kılmakla ilgilidir.

Son günlerde bazı çalkantılı günler yaşamış olabilirsiniz ve şimdi de gerçekte ne kadar nazik ve güvenilir olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Bu, partnerinizle birbirinizi anlamak adına açık ve dürüst tartışmalar yapmak için harika bir an.

yildiz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Haftanın ilk günü, geri kalan günlerde dikkatinizi nereye odaklamanız gerektiği konusunda size bazı ilginç ipuçları verecektir, ancak bu ipuçlarıyla o kadar fazla ilgilenmeyebilirsiniz.

Çok inatçı görünüyorsunuz ve sizin için haklı olan tek kişi kendinizsiniz. Hatta belki de bu tutumunuz nedeniyle iyi bir arkadaşınıza meydan okumaya çalışacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim tamamen eskiden tanıdığınız kişilerle ve onlardan ne şekilde yararlanabileceğinizle ilgili. Çekici ve esprili birisiniz ve bugün başkalarının peşinize takılması muhtemel.

Öğleden sonra, kısa bir süre için bile olsa, hayatınızın manevi yönü ile temasa geçmenize yardımcı olabilecek herhangi bir faaliyete lütfen hayır demeyin.

yildizlar-001.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu pazartesi kendi alanınıza sahip olmanıza fırsat verilecek. Bazıları için bu daha fazla rahatlama anlamına gelebilirken, bazıları da aslında çok tutkulu oldukları bir şey için çalışmak zorunda kalacak.

Görünüşe göre bir meslektaşınız daha büyük bir hedefe ulaşmanız için kazara size yardım edecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu pazartesi ofiste başa çıkması en kolay kişi olmayacaksınız çünkü sizin hakkınızda verilen herhangi bir kararı sorgulamakta erken davranıyorsunuz.

Her şeyi bilmiyor olsanız da uzmanlaştığınız alanlar var ve kesinlikle daha az deneyime sahip kimsenin sizin adınıza karar vermesini istemiyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu pazartesi üzerinizde bir suçluluk duygusu var, belki de hala hafta sonunun etkisi altındasınız ve ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini hissediyorsunuz.

Biraz öncelik vererek ve tüm enerjinizin işte harcanmasını engelleyerek elbette onlara da biraz zaman ayıracaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi, özellikle arkadaş olduğunuz meslektaşlarınıza karşı çok kavgacı bir tutum sergiliyorsunuz.

Belki kendinizi tehdit altında hissediyorsunuz, belki de iş yerinde yakında açılacak bir pozisyon var ve onu alacağınızdan emin olmak istiyorsunuz. Profesyonel anlamda hazırsınız, ancak sosyal becerilerinizi tazelemeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN