'Hayat Bugün'ün Derin'i Hande Doğandemir iki sene trafiğe çıkamayacak! Hayranları üzüntüye boğuldu

'Hayat Bugün'ün Derin'i Hande Doğandemir iki sene trafiğe çıkamayacak! Hayranları üzüntüye boğuldu

Son olarak 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncu iki yıl boyunca trafiğe çıkamayacak.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Hayat Bugün' adlı dizide
'Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, iki yıl boyunca trafiğe çıkamayacak. Ünlü oyuncu hakkında yaşanan bu gelişme hayranlarını üzüntüye boğdu.

Yapımını Saner Ayar'ın üstlendiği, senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali ve Volkan Kocatürk'ün oturduğu, başrollerinde ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Mert Denizmen'in rol aldığı 'Hayat Bugün' adlı dizide 'Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, iki yıl boyunca trafiğe çıkamayacak.

Hande Doğandemir'in ehliyetine 2 yıllığına el konuldu

HAYRANLARI ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

2018 yapımı Amerikan dizisi olan New Amsterdam'dan uyarlan, ilk bölümü 19 Ekim'de yayınlanan, ancak 7 Aralık'ta izleyiciyle buluşan 8. bölümüyle final yaparak ekranlara veda eden 'Hayat Bugün' dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Daha önce de alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakalanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün Ulus'ta trafik çevirmesine takıldı. Alkollü olduğu belirlenen Hande Doğandemir'in ehliyetine 2 yıl süreliğine el konulduğu öğrenildi.

Hande Doğandemir'in ehliyetine ikinci kez el konuldu

2 YIL SÜREYLE ARAÇ KULLANAMAYACAK

TV100'de yer alan habere göre; daha önce de alkollü şekilde araç kullanırken yakalanan Hande Doğandemir'in, yasaya göre aynı suçu 5 yıl boyunca bir daha işlememesi gerekiyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN