Hayrettin 'Kalk Gidelim' dizisine transfer oldu

Hayrettin 'Kalk Gidelim' dizisine transfer oldu

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' 28 Temmuz’da ikinci sezona 'merhaba' diyecek. Yeni sezonda kadroya videolarıyla fenomen haline gelen Hayrettin dahil oldu.

Geçmişte yaptığı TV showları ve sosyal medyada yayınladığı videolarıyla fenomen haline gelen Hayrettin, 'Ercan' karakterini canlandırmak üzere 'Kalk Gidelim' dizisine katıldı.

Ünlü komedyen, "Birbirinden kıymetli oyuncuların yer aldığı bu güzel kadroya dahil olmak beni çok heyecanlandırıyor. Aynı zamanda ciddi bir sorumluluk yüklüyor. Canlandıracağım 'Ercan' karakteri kendimden çok şey bulduğum, çok renkli bir karakter. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

TRT1 ekranında 28 Temmuz’da yeni sezonu başlayacak olan dizinin ilk iki bölümünde İstanbul’dan birçok sahne de yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN