Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi boyunca önemli projelerde yer aldı

Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi boyunca önemli projelerde yer aldı

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Alev Alev dizisinde Çiçek karakteriyle ekran karşısına çıktı. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, hayat hikâyesi boyunca önemli projelerde oynadı.

Gölgeler ve Suretler adındaki sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa merhaba diyen Hazar Ergüçlü, Kanal D’nin fenomen dizisi Medcezir’deki Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz zamanlarda yönetmen sevgilisi Onur Ünlü tarafından ihanete uğradığı haberleriyle de gündeme gelmişti.

ALEV ALEV’İN RÜYA’SI KİMDİR?

Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine Hazar Ergüçlü hayat veriyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ EVLİ Mİ?

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü evli değil. Ancak yönetmen Onur Ünlü ile uzun süredir devam eden bir birlikteliği bulunuyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) doğan Kıbrıs Türkü Hazar Ergüçlü, Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yaptı. Derviş Zaim'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Gölgeler ve Suretler’ adındaki sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atan Hazar Ergüçlü, 7 Eylül 2011 itibarıyla Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterine hayat verdi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Medcezir’de ‘Eylül' karakteriyle ekranlara yeniden çıkan Hazar Ergüçlü, ardından Analar ve Anneler’de ‘Kader’, Yüksek Sosyete’de 'Cansu’ karakterlerine hayat vermişti.

Hazar Ergüçlü, 2017’deki Hayat Sırları adındaki dizide ise Seher Kuzgun rolüyle sevenleriyle buluştu.

Hazar Ergüçlü, 2010’da Gölgeler ve Suretler’de Ruhsar, 2012’de Açlığa Doymak’ta Sena, 2013’te Benim Dünyam Ayla’da Ela’nın kardeşi, 2017’deki Kar’da Müzzeyen, 2018’de Gerçek Kesit: Manyak ve yine 2018’de Ahlat Ağacı filmlerinde ekran karşısına çıktı.

Dudullu Postası, Yüksek Sosyete, Analar ve Anneler, Medcezir, Hayat Sırları dizilerinde de başrol oynayan Hazar Ergüçlü, 2011-2013 yılları arasında yayınlanan Kuzey Güney’de yardımcı oyuncu rolünde oynadı. 

HAZAR ERGÜÇLÜ’DEN SOSYAL MEDYA İTİRAFI

Son zamanların başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabını diğer meslektaşları kadar aktif kullanmasa da yaptığı çekimlerden paylaştığı fotoğraflarla sevenlerine hayatı ile ilgili küçük detayları paylaşıyor. Oyunculuğunun yanı sıra bir yönetmen Onur Ünlü ile birlikteliği konuşulan Hazar Ergüçlü, sosyal medyadan yaptığı selfisini paylaşarak, ‘Selfie kursu olsa ve gitsem yine de öğrenemem’  notunu düşmüştü. Oyuncunun yoruma kapalı bu itirafı, 100 bini aşkın beğeni almıştı.

hazar-erguclu.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ, İHANETE UĞRAMIŞTI

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü tarafından ihanete uğramıştı. Ekim 2020’de Onur Ünlü, genç bir kadınla sarmaş dolaş magazincilere yakalanmıştı. 2,5 senedir 47 yaşındaki Onur Ünlü ile birliktelik yaşayan Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi, Cihangir’de yanında bir kadınla yakalandı. 

Samimi halleri ile dikkat çeken ikili kimseyi umursamazken, Hazar Ergüçlü, geçmiş zamanlarda sevgilisi Onur Ünlü’yle ilgili bir dergiye verdiği röportajında, Ünlü’nün kendisine çok şey kattığını ve ondan çok şey öğrendiğini söylemişti.

Onur Ünlü de Hazar Ergüçlü ile birlikte olmaktan gurur duyduğunu vurgularken, ünlü oyuncuyla birlikteyken her gün farklı bir sürprizle karşı karşıya kaldığını ifade etmişti.

hazar-erguclu.jpeg

65 YAŞ ÜSTÜNE GETİRİLEN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA HAZAR ERGÜÇLÜ'DEN TEPKİ

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle nisan 2020 ayı itibarıyla 65 ve üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yorum yapan Hazar Ergüçlü, o dönem yaptığı açıklamayla bu karara tepki gösterirken, 65 yaş ve üstü vatandaşların rencide edildiğini söyledi. 

Ergüçlü, sokağa çıkma kısıtlamasının sadece yaşlılara değil, herkes için uygulanması gerektiğini ifade etmişti.

HAZAR ERGÜÇLÜ’NÜN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

FİLMERİ

2010 Gölgeler ve Suretler Ruhsar Yardımcı Karakter
2012 Açlığa Doymak Sena Başrol
2013 Benim Dünyam Ayla – Ela’nın Kardeşi Başrol
2017 Kar Müzzeyen Başrol Oyuncusu
2018 Gerçek Kesit: Manyak – Yardımcı Karakter
2018 Ahlat Ağacı – Başrol Oyuncusu

DİZİLERİ

2011 – 2013 Kuzey Güney Simay Canay Yardımcı Karakter 
2013 – 2015 Medcezir Eylül Buluter Başrol
2015 Analar ve Anneler Kader Ayaz Başrol
2016 Yüksek Sosyete Cansu Koran Başrol
2017 Hayat Sırları Seher Kuzgun Başrol
2018 Dudullu Postası Melis Başrol

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN