Hem Ekonomik Hem de Doğal Olan Bu Yöntem Sayesinde Daha Güçlü ve Hacimli Saçlara Sahip Olun!

Hem Ekonomik Hem de Doğal Olan Bu Yöntem Sayesinde Daha Güçlü ve Hacimli Saçlara Sahip Olun!

Birçok kadın ve erkek, ince ve zayıf saçlara sahiptir, bu da çok hacimli olmayan ve yetersiz saçlara yol açar. Genellikle kırılgan, kuru ve donuk görünürler, öyle ki kolayca kırılırlar. O yüzden, bu sorunu çözmek için tasarlanmış çok sayıda ilaç ve kozmetik ürünleri var. Bazen onları satın almak için de büyük meblağlar harcarsınız. Ancak ilk olarak, genellikle etkili sonuçlara yol açan çok daha ucuz bir çözümü deneyebiliriz.

Donuk ve kırılgan saçların arkasındaki nedenler farklı olabilir. Yaş, hormonal dengesizlikler, beslenme veya stres nedeniyle olabilir. Bununla birlikte, nedenler, kirlilik ve uygunsuz veya çok agresif kimyasalların kullanımı gibi dışsal da olabilir.

İnce saçlara yardımcı olmak için, saçı nazik bir şekilde canlandırabilen besleyici bir formüle ihtiyacınız vardır. Bu nedenle hindistancevizi yağı gibi doğal ürünlere güvenmek iyi bir çözüm olabilir. Marketlerde, aktarlarda, eczanelerde, ve internet üzerinden daha makul fiyatlardan ham ve organik bulabiliriz.

haberici-003.jpg

BU DOĞAL YÖNTEM SAYESİNDE DAHA GÜÇLÜ VE HACİMLİ SAÇLARA SAHİP OLUN!

Hindistan cevizi yağı, meyvenin özünden çıkarılır, yağ asitleri ve antioksidanlar açısından oldukça zengindir. Gerçekte, saçların yapısına çok benzer bir yapıya sahiptir ve bu nedenle hasar görmüş bir saçı canlandırmak için oldukça uygundur. Aslında, hindistancevizi yağı saç liflerine girer, esas olarak bölünmüş uçlar üzerinde hareket eder ve normal sebum üretimini değiştirmez veya kafa derisini tahriş etmez. Ayrıca, hindistancevizi yağı mantar ve kepek oluşumunu da önleyecektir.

Ancak her zaman olduğu gibi, önce cildin bir kısmına küçük bir miktar sürerek ve bunun reaksiyona neden olup olmadığını görmek için bekleyerek alerjik olup olmadığınızı kontrol ediyoruz. Ayrıca hindistancevizi yağının etkinliğinin büyük ölçüde saç tipine bağlı olduğunu düşünüyoruz. Aslında, saç deriniz ne kadar gözenekli olursa, yağ o kadar derine nüfuz edebilecektir.

Haftada bir veya iki kez yapmamız gereken tedavinin başarısı için uygulamak önemlidir.

haberici.jpeg

HİNDİSTAN CEVİZİ YÖNTEMİ NASIL UYGULANIR?

İki yemek kaşığı hindistancevizi yağını ısıtarak başlayalım ve ardından saçlarımıza ve özellikle uçlarına uygulayalım. Önce saça sonra da saç derisine güzelce masaj yapıyoruz. Bir bone takalım ve saçı soğuk veya ılık suyla durulamadan önce yaklaşık 40 dakika bekletelim. Saçları doğal olarak veya düşük sıcaklıklarda saç kurutma makinesi ile kurutma işlemi gerçekleştirebiliriz.

Hindistan cevizi yağı sayesinde nasıl daha güçlü ve hacimli saçlara sahip olacağınızı haberimizde anlattık. Ancak unutmayalım ki, daha parlak ve hacimli bir saçlara sahip olmak istiyorsak diğer ipuçlarını da dikkate almalıyız .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN