Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? 2019 Hercai 2. yeni sezon geliyor

Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? 2019 Hercai 2. yeni sezon geliyor

ATV ekranlarının sevilen Hercai dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin takipçisi olan binlerce kişi "Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Sezon finalinde Reyyan ile Miran'ın geçirdiği güzel günün ardından yaşanan gerginlikler izleyiciyi heyecanlandırmıştı. İşte Hercai yeni sezon hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Hercai yeni sezon fragmanında Reyyan ile Miran'ın evlendiği görülüyor. Ancak mutluluğun uzun sürmediği anlaşılıyor. Heyecanla beklenen yeni sezon bölümünüün hangi gün başlayacağı ile iligli henüz bir açıklama gelmedi. Hercai yeni sezon bölümünün Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

 

HERCAİ YENİ SEZON FRAGMANI (2. SEZON 1. BÖLÜM)

HERCAİ SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Hercai dizisinin sezon finalinde; Miran 24 saatte Reyyan’ın onunla ilgili kötü düşüncelerini değiştirebileceğini söylüyor. Reyyan buna ihtimal vermese de Miran'a bu imkanı veriyor. Birlikte harika bir gün geçiriyorlar. Reyyan, Miran’ın en masum yönleri ile tanışıyor. Bu sırada Aslanbeyler ve Şadoğullar’ın da ise gerginlik tavan yapıyor. Hazar, Reyyan’ın peşini bırakmıyor ve Miran ile restleşiyorlar.

Hercai 12. Bölüm - Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir.

Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

HERCAİ OYUNCULARI

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

HERCAİ NE DEMEK?

Hercai, hiçbir şeyde kararlı olmayan, bir dalda durmayan, bir işi sonuna değin götürmeyen, aşkta bağlılığı bulunmayan kimseye denmektedir.

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA VE OYUNCULARI KİMLER? 

ATV’de 15 Mart tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi Hercai dizisinin yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği dizi, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı” sloganı ile yola çıktı. Dizinin oyuncuları arasında Akın Özözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel gibi isimler bulunuyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN