Herkes gerçek hikayenin sahibini merak ediyordu! Yalı Çapkını meğer o ünlü şarkıcının hikayesiymiş

Herkes gerçek hikayenin sahibini merak ediyordu! Yalı Çapkını meğer o ünlü şarkıcının hikayesiymiş

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını gerçek hayattan esinlenen hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İlk günden itibaren hikayenin gerçek sahibi merak edilirken, o önemli detay ortaya çıktı. İşte, Yalı Çapkını hikayesinin asıl sahibi olan ünlü isim...

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin kimin hikayesi olduğu ilk günden beri merak ediliyor. Seyircinin çok merak ettiği o gerçek sonunda ortaya çıktı. Yalı Çapkını meğer herkesin sevdiği o şarkıcının hikayesiymiş...

Armağan Çağlayan'ın programına katılan Safiye Soyman, herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı. Çocukken evlendiğini söyleyen Soyman, ablası için gelen görücülerin kendisini beğendiklerini belirtti.

ABLASINA GELDİLER ONU ALDILAR!

İlk evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Soyman, "13 yaşında evlendirildim bir dizi var hani... Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini isteyelim dediler. Yaşımı büyüttüler öyle evlendim" sözlerini kullandı.

 yalı çapkını kimin hikayesi

Hafızlık yapan babasının hiç kimseyi dinlemediğinin de altını çizen Soyman, "Babam, kız diyeceğine gelin desinler, dedi. Yaşımı büyütmek için gittikleri hakim 'Bu çocuk gelin bakamıyorsanız ben bakayım' dedi. Babam yerin dibine girdi ama yalancı bir şahit buldu beni evlendirdi" açıklamasını yaptı.

HIRSLANDI DEVLET MEMURU OLDU!

Eski kocasının kumar bağımlısı olduğunu söyleyen Soyman, "Bana hazır ekmek düşmanı dedi. İyi ki söylemiş bunu, bu sayede hırs yaptım ve böyle oldum. Orta okula gitmek için her gün sınavlara gidiyordum, çocukları kapıcıya bırakıyordum. Önce orta okulu bitirdim sonra on parmak diploması aldım. Adalet Bankası döneminde bir iş sınavına girip devlet memuru oldum." sözleriyle verdiği mücadeleyi dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN