Herkes işi gücü bırakıp bu bulmacaya kilitleniyor! İki resimde arasındaki 5 farkı 23 saniyede kimse bulamıyor!

Herkes işi gücü bırakıp bu bulmacaya kilitleniyor! İki resimde arasındaki 5 farkı 23 saniyede kimse bulamıyor!

Zeka seviyenizi ortaya çıkaracak farkı bul bulmacası ile karşınızdayız. Yan yana yerleştirdiğimiz iki benzer görüntüde 5 fark var. Sizin için zorluk 23 saniye içinde 5 farkı tespit etmek. Şimdi bu mücadele ile zeka seviyenizi ve becerilerinizi test edin.

İlk bakışta aynı olan ancak aralarında farklar olan iki görselle ne sıklıkla karşılaştınız? Sık değil, inanıyoruz. Ancak böyle bir aktivite internette olay yaratıyor ve iki resim arasındaki farkın belirlenmesiyle ilgili. Bu etkinliğin adı uygun bir şekilde "Farkı Bulun".

Bu aktivitede, kullanıcıya birbirinin aynı iki resim gösterilecek ve önceden tanımlanmış bir süre içinde, iki resim arasındaki tüm farkları bulması gerekiyor.

Bu etkinliğin en güzel yanı, bireysel olarak kişinin gözlem becerisini ve zekasını sınamak için denenebileceği gibi, grup içinde de denenerek grup içindeki bireyler arasındaki farklılıkları ortaya çıkarabilmesidir. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O zaman, bu hızlı farkı belirleme yarışmasına başlayalım.

1-010.jpg

23 SANİYEDE 5 FARKI TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, sineklerle beslenmek isteyen bir kurbağanın görülebildiği bir gölet sahnesi görebilirsiniz. Resim, diliyle sinekleri yakalamaya çalışan bir kurbağayı tasvir ediyor. Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de, aralarında 23 saniyede fark etmeniz gereken beş fark var.

İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları bulmak zor. Resimlere dikkatlice bakmaya çalışın, her iki resmi karşılaştırın ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemeye çalışın. Beyninizi meşgul etmenin ve kısa bir süre için bir görüntüye odaklanmanın etkili bir yoludur.

TÜM FARKLILIKLARI GÖRDÜN MÜ?

Bulmacanın içinde iki veya üç fark gördünüz mü? Zaman yakında tükenecek.
Farklılıklardan bazıları hemen fark edilirken, diğerlerinin tanımlanması biraz daha zordur. Kaç tane fark buldun? Acele et.

Bazılarınızın şimdiden üçten fazla fark tespit ettiğine inanıyoruz. Tüm farklılıkları tespit edebilenler, gerçekten harika gözlem becerilerine sahiptir. Bazılarınız hala farklılıkları arıyor olabilir. Düzenli uygulama ile gözlem becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Zaman doldu. Farklılıkların ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki resmi kontrol et ve kendi cevapların ile eşleştirmeye çalış. Verilen süre içinde tüm farkları bulmayı başardıysanız sizi tebrik ediyoruz.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN