Hiç bu kadar iğrençleşmemişti! Sünnet derisi çıkışıyla tepki çeken Selen Görgüzel bu kez milyonlarca insanı aşağıladı

Hiç bu kadar iğrençleşmemişti! Sünnet derisi çıkışıyla tepki çeken Selen Görgüzel bu kez milyonlarca insanı aşağıladı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık eleştiriler alan Selen Görgüzel, son açıklamalrıyla gündeme bomba gibi düştü. Öyle bir şey dedi ki herkesin ağzı açık kaldı. Milyonlarca insanı aşağıladı. Bu kadarı da olmaz, pes artık! Bakın Selen Görgüzel neler demiş?

Sünnet derisi çıkışıyla bir dönemin en çok konuşulan isimlerinin arasında yer alan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, bu sefer öyle şeyler dedi ki herkesin ağzını açık bıraktı. Milyonlarca kişiyi ekran önünde aşağıladı. Bu nasıl insanlıktır! İşte Selen Görgüzel'in gündem olan açıklamaları...

EKRAN ÖNÜNDE MİLYONLARCA KİŞİYİ AŞAĞILADI

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Selen Görgüzel, geçtiğimiz Mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile süren 8 yıllık evliliğini tek celsede noktalamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Görgüzel, son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Ekran önünde milyonlarca kişiyi aşağıladı.

dffdfd-6.jpg

"BENİMLE YAŞAYAMAZ! RENCİDE OLUR"

Akmerekez'de basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selen Görgüzel, yaptığı açıklamayla herkesin ağzını açık bıraktı. Bir muhabirin "Asgari ücretli bir çalışan ile birisiyle sevgili olur musunuz?" sorusuna cevap veren Selen Görgüzel gündeme bomba gibi düştü.

Basın mensubunun sorusuna cevap veren Selen Görgüzel, "Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır" açıklamasında bulundu.

"ÜZÜLEN TARAF O OLUR"

Asgari ücretli biriyle olamayacağını ve kendi şartlarını karşılayamayacağını belirten Görgüzel "Kendiliğinden bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine. Ben Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olması lazım" dedi.

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. Lise yıllarında Okan Bayülgen’in “Televizyon Çocuğu” programında kamera arkasında part time çalışan Selen Görgüzel, eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladı.

18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Selen Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var.

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ isimli programı sunarak ekran hayatına başladı.

gfgfgf-30.jpg

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Dumrul, Oğlum İçin, Tılsım Odası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kadrosunda yer aldı.

Eşi Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteriyle büyük bir kitle tarafından tanındı. Görgüzel, 2017 yılının yaz sezonunda ise ekranların sevilen dizisi Türk Malı ile izleyicisi karşısına çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN