Hızlı IQ Testi: Dahi misin? Normal zeka mı? 15 saniyede ineklerin arasındaki köpeği bul...

Hızlı IQ Testi: Dahi misin? Normal zeka mı? 15 saniyede ineklerin arasındaki köpeği bul...

Kişilerin zekasını ortaya çabucak koyduğu için oldukça popüler olan IQ testi çılgınlığı sürüyor... Görsel zekanızı ve beyin gücünüzü güçlendiren bu eğitici testler ne kadar dahi ve dikkatli olduğunuzu da kanıtlayan testler arasında. Vereceğimiz Hızlı IQ Testi ile fotoğrafta bulunan gizli köpeği bulmaya çalışın. Ama bunun için sadece 15 saniyeniz var.

Sosyal medyada bu sıralar IQ ve zeka testleri oldukça popüler bir hale geldi. Uzmanlar da kişilerin hafızasını güçlendirmek için bu gibi görsel testleri insanlar için oldukça yararlı buluyor. Şimdi size vereceğimiz Hızlı IQ Testi ile dahi mi yoksa normal zekaya mı sahip olduğunuzu öğrenin. Görselde bulunan ineklerin arasında saklanan gizli köpeği 15 saniyede bulmaya çalışın. Süreniz başladı...

NE KADAR ZEKİ OLDUĞUNU KANITLA!

Zeka testleriyle hem eğlenip hem de beyin gücünüzü kanıtlayabilirsiniz. Sosyal medyada en çok tercih edilen testler arasında IQ testleri bulunmakta. Genelde görsel hafızası kuvvetli olan kişiler, fotoğraflarda bulunan hata ve farkları kolaylıkla bulabilmekte. Eğer görsel zekanıza güveniyorsanız vereceğimiz fotoğrafta ineklerin arasında bulunan köpeği kolaylıkla bulabilirsiniz. 15 saniyede bulanlar dahi kategorisine girerken 15 saniyeden çok bulunanlar ise normal zekalılar olarak kabul edilmektedir. Eğer hazırsanız saatini hazır edip bu eğlenceli testi 15 saniyeden kısa bir sürede çözün.

İNEKLERİN ARASINDAKİ KÖPEĞİ 15 SANİYEDE BULMAYA ÇALIŞIN

Verilen görselde ineklerin arasında saklanan bir köpek yüzü bulunmaktadır. Tamamen dikkat gerektiren bu görsel beyin gücünüzü de kanıtlayan bilimsel testler arasında.

inek.jpg

Çok sayıda ineğin bulunduğu bu görseli 15 saniyede çok az insan çözebilmiştir. Bu da IQ seviyesinde normal zekayı göstermektedir. Eğer "Dahiyim" diyorsanız 15 saniyeden daha az bir sürede görseldeki farkı görebilirsiniz. Bunun için sadece dikkatli bakmanız gerekmektedir.

15 SANİYEDE BULDUYSANIZ DAHİSİNİZ! İŞTE CEVAP

İneklerin arasında saklanan köpeği 15 saniyede bulabildiniz mi? Cevabınız evetse siz gerçekten bir dahisiniz. Çünkü köpeği çok az insan bulabiliyor. Eğer bulamadıysanız normal bir zekaya sahipsiniz demektir. Bu da dikkat konusunda biraz daha kendinizi geliştirmeniz gerektiğini göstermektedir. Çünkü yukarıdaki görsek tamamen dikkat ile alakalı çözülebilecek bir test.

kopekler.jpg

İneklerin arasındaki köpeği kaç saniyede bulduğunuzu yorumlara yazın. Dahi misiniz? Normal zekalı mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN