House of the Dragon Türkiye’de hangi platformda yayınlanacak?

House of the Dragon Türkiye’de hangi platformda yayınlanacak?

21 Ağustos günü yayın hayatına merhaba diyen Hosue of the Dragon dizisi dünya genelinde büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Game of Thrones’un yüzlerce yıl öncesini anlatan dizide ejderhalar hükmünde bir dünya bizleri karşılıyor. Hosue of the Dragon nerede yayınlanacak? Sorusu ise dizi tutlunları tarafından merak içerisinde araştırılan konular arasında yer aldı. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz...

Dizi Türkiye’de kendine yayıncı bulamamıştır. Şuan da dizi HBO Max platformundan gösteriliyor ancak bu platform ülkemizde bulunmamaktadır.

house of dragon

DİGİTURK'DE YAYINLANACAK

HBO, Game of Thornes’da olduğu gibi tekrardan Digiturk’le anlaşmaya vardı. Böylelikle dizi beIN Connect ekranlarından hayranlarıyla buluşacak. Şu zamana dek dizinin 7 bölümü ekranlara geldi. Bu 7 bölüm beIn Connect’de olacak.

9 Ekim günü dizinin yeni bölümü gösterilecek ve seyirciler ABD ile aynı zaman diliminde beIn SERIES SCI-FI kanalı üzerinden izleyebilecekler. Ancak ABD saati ile ekranlara gelen dizi sabah 04:00’te ekranlarda olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN