58'lik Hülya Avşar'dan Sakız Fantazisi! Klibinde Sakızı Bakın Neresine Yapıştırdı?

58'lik Hülya Avşar'dan Sakız Fantazisi! Klibinde Sakızı Bakın Neresine Yapıştırdı?

58 yaşındaki Hülya Avşar, "Yapma Aşkım" şarkısına dikkat çeken bir klip çekti. Sosyal medya hesabından şarkının tanıtım videosunu yayınlayan Avşar'ın klipte sakız ile yaptığı hareket olay oldu. İşte Hülya Avşar'ın Yapma Aşkım klibi ve sakın hareketi.

Sanatçı Hülya Avşar Yapma Aşkım şarkısına klip çekti. Klibin yapımcılığını üstlenen Avşar, tanıtım videosunu Instagram hesabından sevenleri ile paylaştı. Klipte dikkat çeken sakız detayı ise sosyal medyanın diline düştü. Sakızı çiğnedikten sonra bakın neresine yapıştırdı?

hulyavasarfirikik.jpg

HÜLYA AVŞAR'DAN DİKKAT ÇEKEN KLİP

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen 58 yaşındaki Hülya Avşar, sahne şovlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yakında çıkması beklenen şarkısı Yapma Aşkım'a klip çeken Avşar, tanıtım videosu ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

hulyaavsarkimdir.jpg

SAKIZ ÇİĞNEYİP GÖĞSÜNE YAPIŞTIRDI

Yaşına rağmen güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Avşar, klibinde sakız çiğnedi. Sakız çiğneyip şişiren Avşar bununla yetinmedi, sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdı.

hulyavasarnereli.jpg

O tanıtım videosuna ise çok sayıda yorum yağdı. Birçok magazin sayfasında yayınlanan klibe ünlü ünsüz herkes yorum yaptı. Kimileri klibi beğenirken kimisi ise ağır eleştireler yaptı.

hulyavasarsakiz.jpg

HEM YÖNETMEN HEM YAPIMCI KOLTUĞUNDA

Sahnelerine ara vermeyen Hülya Avşar, albüm çalışmalarına da tekrardan başladı. Uzun süredir albüm yapmayan Avşar ilk klibini Yapma Aşkım şarkısına çekti. Albüm müjdesi ile hayranlarını sevindiren Avşar, çektiği şarkının klibinde yönetmen koltuğuna oturdu

hulyavasaryapmaskim.jpg

. Kendi çektiği klibi görücüye çıkaran Hülya Avşari klipteki dikkat çeken hareketlerinden dolayı eleştiri oklarının hedefi oldu. Yönetmenliğini yanı sıra yapımcılığını da üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibinde sakız detayı olay oldu İstanbul Balat'ta çekilen klipin kostümlerini de Avşar'ın ayarladığı belirtildi.

hulyavasaryeniklip.jpg

SAKIZ DETAYINA "MİDE BULANDIRDI" YORUMLARI YAĞDI

Yapma Aşkım klibinin tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken Hülya Avşar, saatler içerisinde sosyal meydanın gündemine düştü. En çok konuşulan klipler arasında giren Yapma Aşkın şarkısındaki görüntüler sosyal medyayı salladı.

hulyaavsaryenisarkisi.jpg

Kendi çektiği klipte sakız çiğneyen Hülya Avşar, daha sonra çiğnediği sakızı klipte göğsüne yapıştırdı. Çok sayıda yorum alan hareket sonrası açıklama yapmayan Avşar'a ünlü isimlerden de "Mide bulandırıcı" gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN