İBB Bisiklet Okulu başvurusu nasıl yapılır? ISBIKE'tan ücretsiz bisiklet kursu

İBB Bisiklet Okulu başvurusu nasıl yapılır? ISBIKE'tan ücretsiz bisiklet kursu

İBB'nin iştirak şirketlerinden ISBIKE, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde binlerce İstanbulluya bisiklet sürüş eğitimi verecek. İşte, ücretsiz ISBIKE Bisiklet Okulu başvuru ekranı...

Birleşmiş Milletler tarafından 'Dünya Bisiklet Günü' ilan edilen 3 Haziran'da, İstanbul'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bisikletin şehrin her noktasına kullanılması ve ulaşımdaki payının artması amacıyla her gün binlerce bisikletsevere hizmet veriyor.

Bu doğrultuda ISBIKE'ın bisikletleri de ulaşımın yeni aracı olurken, kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. ISBIKE, "Haydi İstanbullular Bisiklet Okulu'na" sloganıyla 7'den 70'e binlerce kişiye bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak için eğitim verecek.

186454.jpg

10 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ BİSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ

ISBIKE, hizmet verdiği bisiklet istasyonlarında her geçen gün kullanıcı sayısının artması ve ulaşımda bisikletin yaygınlaşmaya başlaması üzerine 'ISBIKE Bisiklet Okulu'nu hayata geçirerek sürdürülebilir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Bisiklet okulunda görev almak için belirlenen kriterlere göre özel olarak seçilen ISBIKE personellerine teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitim seviyelerini başarıyla tamamlayan ve sertifikalarını alan 25 kişilik bisiklet eğitmenleri, 3 ay boyunca 10 bin kişiye bisiklet kullanmayı öğretecek.

İBB BİSİKLET OKULU NE ZAMAN, NEREDE?

Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını alan ISBIKE eğitmenleri, Yenikapı ve Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda oluşturulan 'ISBIKE Bisiklet Okulu' sürüş parkurunda çocuklara, gençlere ve yetişkinlere kontrollü, dikkatli ve trafik kurallarına uygun bisiklet kullanmayı öğretecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü başlayacak eğitimlerin ilk etabı, 6-12 yaş arası çocuklar, 12-16 yaş arası gençler ve 18 -70 yaş arası yetişkinleri kapsayacak ve 26 Eylül 2021 Pazar gününe kadar devam edecek.

020621-isbike-3.jpeg

ISBIKE BİSİKLET KURSU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bisiklet sürüş eğitimi almak isteyenler bisikletokulu.isbike.istanbul adresinden başvuru yapabilecek. Tamamen ücretsiz olarak verilecek eğitim bir kişi için 4 saat sürecek. Uygulamalı olarak verilen eğitimlerin ardından katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.

ISBIKE, şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla oluşturduğu 'ISBIKE Bisiklet Okulu' ile her yaş grubundan insanlara; temel bisiklet sürme becerisinin ve kültürünün kazandırılmasını, çevre dostu bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını, trafikten kaynaklı kirliliğin azaltılmasına katkı sunmayı hedefliyor.

İBB ISBIKE BİSİKLET OKULU ÜCRETSİZ BAŞVURU SAYFASI

020621-isbike-afis.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN