İbrahim Çelikkol'un 'Birce' aşkı tavan yaptı! Bakın ne paylaştılar?

İbrahim Çelikkol'un 'Birce' aşkı tavan yaptı! Bakın ne paylaştılar?

Sürekli haklarında aşk dedikoduları çıkmasına rağmen yalanlayan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Herkesin yakıştırdığı ikili inkar etsede Çelikkol'un Akalay'a gönderdiği manidar şarkı sosyal medyanın gündemine düştü.

Yakın arkadaş oldukları bilinen Birce Akalay-İbrahim Çelikkol'dan şaşırtan bir video geldi. Aşk dedikodularıyla sık sık gündeme gelen ikilinin o videosu sosyal medyanın gündemine düştü.

mceclip2-1658921056.jpg

SAMİMİ FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

Kuş Uçuşu dizisinde başrol oynayan Birce Akalay- İbrahim Çelikkol, karşılıklı şarkı söyledi. Aralarında aşk var iddialarıyla gündemden düşmeyen yakın arkadaşların o görüntüsü kafaları karıştırdı.

hqdefault.jpg

BİRCE AKALAY'A İMALI ŞARKI

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'la fotoğrafını paylaşıp, 'Talihim yok bahtım kara' parçasını ekledi. Çelikkol'un Akalay'a yaptığı el hareketi de çok konuşuldu.

ibrahim.jpg

Samimi görüntüler sonrasında ikili hakkında yine aşk dedikoduları gündeme geldi. Kimi kullanıcılar ise "Çok yakışıyorlar" yorumunu yaptı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN