İbrahim Kalın'dan İsmet Özel'e ziyaret

İbrahim Kalın'dan İsmet Özel'e ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, kalp krizi geçiren şair, yazar ve mütefekkir İsmet Özel'i hastanede ziyaret etti. Ziyaret çıkışı Özel'in durumu hakkında bilgi veren Kalın "Kendisinin en kısa sürede tedavisi için gerekli işlemler burada yapıldı, yapılıyor. Biz de güzel haberlerini bekliyoruz" diye konuştu. Özel'in sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kalp rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gören Türk edebiyatının önemli şairlerinden İsmet Özel'i ziyaret etti. 

Kalın, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo yapılan ve Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Özel'i hastanede ziyaret ederek, yetkililerden sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

"ŞU ANDA HAYATİ TEHKİKESİ YOK"

İbrahim Kalın, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Özel'in şu anda anda hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

Haberi alır almaz geldiğini belirten Kalın, "Kendisine acil şifalar diliyoruz. Burada Cerrahpaşa'da rektörümüz, dekanımız, doktor arkadaşların hepsi yakın ilgi gösteriyorlar. Kendisinin en kısa sürede tedavisi için gerekli işlemler burada yapıldı, yapılıyor. Biz de güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlığı her şeyden önemli. İnşallah kısa sürede tekrar sağlığına kavuşup buradan taburcu edilmesi tek arzumuz ve beklentimiz." ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANI'NDAN DA AÇIKLAMA

İsmet Özel'in sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da bir açıklama geldi.

Koca şunları söyledi: "Kendisiyle 2 saat kadar önce telefonla görüştüm, genel durumunda bir sorun yok. Yakından takip ediliyor, ben de yakından takip ediyorum. Türk edebiyatının son dönem önemli şairi ve aynı zamanda önemli bir fikir adamı olan İsmet Özel'e buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve Rabbim'den acil şifalar diliyorum."

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN