İbrahim Tatlıses'e Malvarlığı Şoku! Oğlunun Açtığı Davada Mahkeme Öyle Bir Karar Verdi ki…

İbrahim Tatlıses'e Malvarlığı Şoku! Oğlunun Açtığı Davada Mahkeme Öyle Bir Karar Verdi ki…

İmparator İbrahim Tatlıses'in kendisi vurulduktan sonra şirketin kasasını boşaltmakla suçladığı oğlu Ahmet Tatlı kendisinde dava açtı. Mahkeme Tatlıses'in malvarlıkları hakkında öyle bir karar verdi ki İbrahim Tatlıses'in malvarlıklarının tamamı tehlikeye girdi. İşte Tatlıses ve oğlu arasında açılan davanın altığı karara dair detaylar…

Kamuoyunda "İmparator" olarak bilinen usta ses sanatçısı, besteci ve oyuncu İbrahim Tatlıses, uğradığı silah sonucu uzun bir süre tedavi görmüş ve kısmi felç geçirmişti.

Zorlu bir sağlık sürecinden geçen Tatlıses iyileştikten sonra ekranlara geri dönmüş ve İbo Show'u yeniden sunmaya başlamıştı.

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı hakkında ortaya attığı iddialar ise medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Oğlu Ahmet Tatlı İbrahim Tatlıses'i dava ederek mahkemeye öyle bir karar aldırdı ki Tatlıses'in malvarlıkları üzerindeki haklarının tamamı tehlikeye girdi.

1346204.jpg

MAHKEME KARAR VERDİ

Tatlıses'in açıklamalarının ardından babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses'e vasi atanmasını istedi.

2. Sayfa'nın haberine göre, mahkeme İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN