İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin'i gören hayran baktı! Sır gibi saklıyordu "Model olsun"

İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin'i gören hayran baktı! Sır gibi saklıyordu "Model olsun"

İbrahim Tatlıses'in kızı Berfin'i görenler gözlerine inanamadı. Gülşen ismindeki kızından olan torunu herkesi hayran bıraktırdı. Kızını medyadan uzak tutan Tatlıses'in torunu sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın İbrahim Tatlıses'in torunu kime benziyor?

Özel hayatıyla her daim medyanın gündeminde olan İbrahim Tatlıses'in hayatında dair bir detay daha ortaya çıktı. Gülşen isminde bir kızı olan Tatlıses, kızını medyadan uzak tuttu. Kızına dair pek paylaşım yapmayan Tatlıses'in torunu sosyal medyanın gündemine düştü. Torunu Berfin'i görenler "Model olsun" yorumları yağdırdı.

gulsen.jpeg

İBRAHİM TATLISES'İN TORUNU ŞAŞIRTTI

Magazinden uzak tuttuğu kızı Gülşen'den olma torunu ortaya çıkan İbrahim Tatlıses, yine gündeme geldi.

gulsen1.jpeg

En son kızı Dilan'ın ortaya çıkmasıyla şaşırtanlar bu defa torununu görünce şaşkınlık geçirdi.

berfin.jpg

KIZI PAYLAŞTI

Diğer kardeşleri gibi magazinin içinde olmayan Tatlıses'in kızı Gülşen, sosyal medya hesabından kızı Berfin'in doğum gününü paylaştı. Berfin'i görenler beğeni yağmuruna tuttu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN