İbrahim Tatlıses'ten Mahsa Amini paylaşımı: Allah bütün kadınların...

İbrahim Tatlıses'ten Mahsa Amini paylaşımı: Allah bütün kadınların...

İran’da başörtüsü kurallarına uygun örtünmediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve ahlak polisi tarafından katledilen 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin ölümüne ilişkin paylaşımda bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Bugün canından olan kızımız Mahsa Amini ve özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesine desteklerim sonsuzdur. Allah bütün kadınların yanındadır"

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İran ahlak polisi tarafından 16 Eylül'de öldürülen Mahsa Amini'ye destek mesajı verdi. İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesini desteklerim" ifadelerine yer verdi.

iba.jpg

"ALLAH BÜTÜN KADINLARIN YANINDADIR"

İran'da Mahsa Amini'nin ölümü üzerine başlayan gösterilerde gözaltı sayısı 2 bini aştı. Başörtülerini yakarak, saçlarını keserek eylem yapan İranlı kadınlara Melek Mosso ve Hande Yener gibi sanatçıların ardından bir destek de İbrahim Tatlıses'ten geldi.

Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü türkücü, "Ruhumun rahatsızlığını, kalbimdeki sızıyı anlatmaya ne kelimelerin yeter ne de yazılar...Bugün canından olan kızımız Mahsa Amini ve özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesine desteklerim sonsuzdur. Allah bütün kadınların yanındadır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN