İki Burç İçin Kötü Haber Var! Dikkat Etmezseniz Hayatınız Kararacak! 27 Mayıs Cuma Günü Burçları Neler Bekliyor?

İki Burç İçin Kötü Haber Var! Dikkat Etmezseniz Hayatınız Kararacak! 27 Mayıs Cuma Günü Burçları Neler Bekliyor?

Bugün burçlarınızda neler var? İki burç için gün çok zor geçecek ama yıldızların yaşamı kolaylaştıran tüyolarına dikkat ederseniz sizin için işler biraz daha kolaylaşır. Hafta sonu için hazırlıklı olması gereken burçlar var y günün şanslıları hangi burçlar olacak? İşte 27 Mayıs burç yorumları ve sizlere küçük tavsiyeler...

Koçlar hayal kırıklıklarına hazır olmalı, boğalar da gün içinde yeni şeyler öğreneceklerini bilmeli. İkizlerin artık cömert olmaktan vaz geçmesinin zamanı geldi. Aslanların başları bu cuma günü başları çok fena belada. Başaklar bugün önemli bir fırsatı kaçıracak. Terazileri beklenmedik gelişmelere karşı uyarmalıyız. Akrepler aşırı tepki vermekten kaçınmalı. Yaylar büyük işlere adım atacak o nedenle dikkatli olmalı. Oğlaklar kariyerleri için adım atacak. Kovalar artık işleri düzeltmeye başlayacak. Balıklar arkadaşlarını rahatsız edecekler...

KOÇ : HAYAL KIRIKLIKLARINA HAZIR OLUN

Bu cuma size birçok kez kendinizle ilgili bir şeylerin değiştiği söylenecek ve bu sözler bir süredir etkileşim kurmadığınız kişilerden gelse de onların farklı bir niyetle söylendiğini düşüneceksiniz.

Oldukça hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz, sanki beklediğiniz başarılı yöne doğru gitmiyormuşsunuz gibi.

BOĞA : YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE HAZIRMISINIZ

Bu cuma günü çok dikkatli ve çevik olacaksınız. Ayrıca, önemli olsun ya da olmasın çevrenizdekilerin hatalarını ortaya çıkaracaksınız.

Ancak iyi haber şu ki, bu doğal bir şekilde olacak, böylece insanlar sizin yaptıklarınızdan rahatsız olmayacak, aksine kişiliğinizin bu küçük tuhaflığından etkilenecekler. Bazı Boğalar bu öğleden sonra yeni bir şeyler öğrenecekler.

İKİZLER : CÖMERT OLMAKTAN VAZ GEÇMENİN ZAMANI GELDİ

Cömertlik musluklarını biraz kapatmak isteyebilirsiniz, özellikle bazı akrabalarınızla ilişkilerde. Çünkü ortada gerçek bir ihtiyaç yok ve ayrıca bu aşamada sizden bir şekilde faydalanılıyor.

Bazı insanlara karşı herhangi bir yükümlülüğünüz yoksa, onların zevklerini sübvanse etmenize gerek yoktur.

YENGEÇ : KENDİNİZİ MUTLU EDECEK DEĞİŞİKLİKLER YAPACAKSINIZ

Bu cuma, doğal olan her şeye çok dikkat edeceksiniz. Ofisinizi veya evinizde belirli bir odayı dekore ederek hayatınızı güzelleştirmeye çalışacaksınız.

Bazı Yengeçler bu tutkuları için biraz para bile harcayabilir. Bunu yaptıktan sonra kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz.

ASLAN: BU CUMA BAŞINIZ BELADA

Bu cuma günü içgüdülerinizin sizi iyice ele geçirmesine izin vereceksiniz. Belaya girmek istemesiniz de günün sonunda bu konuda biraz hüsrana uğrayacaksınız.

Ayrıca evde çok otoritersiniz ve partneriniz önünüzde başka seçeneği olmadığını hissedebilir.

BAŞAK : ÖNEMLİ BİR FIRSATI KAÇIRACAKSINIZ

Bu cuma günü cebinizi güvende tutmakla çok ilgileniyorsunuz ve bu, hiçbir şeyi riske atmak istemediğiniz için önemli bir fırsatı kaçıracağınız anlamına gelebilir.

Ayrıca, maddi ödüller arayan, bunun için kendilerini ileri atanlara karşı sert ve çok eleştirel olacaksınız.

TERAZİ: BEKLENMEDİK BİR CUMA SİZİ BEKLİYOR

İş yerindeki bazı ilginç dinamik değişiklikleriyle beklenmedik bu cuma günü, ön plana çıkacaksınız.

Bu, bir süredir beklediğiniz bir an ama görünüşe göre her ne kadar isteseniz de henüz tam olarak hazır değilsiniz. Ve bu konuya çok duygusal tepki veriyorsunuz. Neyse ki aileniz kendisine olan güveninizi size geri kazandıracak, tabii ki hissettiklerimizi ilgili onlara karşı dürüst ve içten olursanız.

AKREP : AŞIRI TEPKİ VERMEKTEN KAÇININ

Bugün sanatsal bir uğraşın içinde olacaksınız ama görünüşe göre yaptığınız şeyle çok gurur duyuyor olsanız da aynı zamanda çok duygusalsınız.

Bu, eleştirilere iyi yanıt vermeyeceğiniz ve iyi niyetli bir söze bile aşırı tepki vererek kendinizi kötü bir duruma düşürebileceğiniz anlamına gelir.

YAY : BUGÜN ÇOK DİKKATLİ OLMALISINIZ BÜYÜK ADIMLAR ATACAKINIZ

Bugün yapmak üzere olduğunuz önemli bir satın alma işleminde dikkatli olmak isteyebilirsiniz çünkü bu, yaşam kalitenizi büyük ölçüde etkileyecektir.

Halihazırda doğru seçimi yapmış olabilirsiniz, ancak kendinizden şüphe duyuyorsunuz veya sizin için neyin doğru olduğuna henüz karar vermediniz. Bir adım atmaktan çok korkuyor olabilirsiniz.

OĞLAK : KARİYERİNİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Kariyeriniz bugün ilginç bir zirveye ulaşacak ve profesyonel anlamda bazı değişiklikler yapmaya istekliyseniz, bunun için harika bir zaman.

Bazı Oğlaklar yeni bir projeye başlayacaklar ve bu projenin getirebilecekleri konusunda çok heyecanlı görünüyorlar. Öte yandan bazıları, bunun itibarlarına getirebileceği zararlardan da endişe duyabilir.

KOVA : BUGÜN İŞLERİ YOLUNA SOKACAKSINIZ

Bugün bazı küçük desteklerden yararlanacaksınız ve işinizde elde edeceğiniz sonuçlardan çok memnun olacaksınız.

Bu yardımların çoğu muhtemelen evdekilerden gelecek, ancak arkadaşlarıyla vakit geçirecek ve ailelerinde, özellikle genç üyeler tarafından çok iyi karşılanacak bazı Kovalar da var gibi görünüyor.

BALIK: SEVDİKLERİNİZİ RAHATSIZ EDECEKİNİZ

Bu cuma sabahı dikkat sürenizden yararlanmak isteyebilirsiniz çünkü hafta sonuna yaklaşırken dikkatiniz gitgide daha fazla dağılıyor.

Bu size çok fazla iyimserlik ve abartılı bir mizah anlayışı şeklinde gelecek. Hatta bu süreçte sevdiğiniz bazı insanları rahatsız edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN