"iktidara olan yakınlığı da kurtarmadı" Survivor'da büyük şok! Ünlü ismin Survivor macerası sadece 3 gün sürdü!

"iktidara olan yakınlığı da kurtarmadı" Survivor'da büyük şok! Ünlü ismin Survivor macerası sadece 3 gün sürdü!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Survivor yarışmasında adaya veda eden ilk isim belli oldu. Ünlü ismin Survivor macerası sadece 3 gün sürdü.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 heyecanı başlarken sürpriz bir ayrılık yaşandı. Reyting rekortmeni yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor'da 2023 heyecanı başladı. Bu yıl format değişikliğine giden ve ünlüler ile gönüllülerin yanına bir de fenomenleri ekleyen yarışmada, ilk ayrılık yaşandı. Survivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu.

ÜMİT ERDİM YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında yapılan ada konseyinde seçilen Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler arasında adaya veda eden isim oyuncu Ümit Erdim oldu.

Ünlüler takımında eleme adayı olarak potaya gönderilen yarışmacılar Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Juan ve Seçkin Piriler olmuştu. Salı günü yapılan konseyde yarışmacılar için oylama başlatıldı. Yarışmacılar sevenlerinden oy isterken adaya veda eden ilk isim herkesi şaşırttı.

Surivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu

"GERÇEKTEN ERKEN BİR VEDA OLDU"

Yapılan oylama sonunda Ümit Erdim diğer üç adaydan daha az sms oyu aldı. Ünlü oyuncu böylece Survivor 2023'ün ilk elenen ismi oldu.

Elendiği için büyük bir şaşkınlık yaşayan Erdim, "Gidiyorum, takımıma inanıyorum. Mücadeleye devam edecekler. Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak. Teşekkür ederim" dedi.

7019ebc3-b8b4-4e90-a97c-7c2b96d6582b

Acun Ilıcalı ise Erdim'e veda ederek "Gerçekten erken bir veda oldu. Benim beklentim daha uzun süre birlikte olmaktan yanaydı. Seyircilerimizin verdiği bir karar bu. Bize sana teşekkür etmek düşüyor. Çok güzel bir kariyerin ve umarım daha güzel halkalar eklersin." açıklamasında bulundu.

"İKTİDARA OLAN YAKINLIĞI DA KURTARMADI"

Geçmişte siyasi paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun Survivor'da yer alması yarışmanın hayranlarının tepkisini toplamıştı. Ünlü oyuncunun yarışmaya veda etmesi sosyal medyada "iktidara olan yakınlığı da kurtarmadı" şeklinde yorumlandı.

Surivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN