İmex sabun ne işe yarar? İmex sabun nasıl kullanılır?

İmex sabun ne işe yarar? İmex sabun nasıl kullanılır?

Sivilceli bir yüze sahip olan okuyucularımız İmex sabun ile sivilcelerinden kurtulmak istiyor. Sivilceleri yok etmek için kullanılan bu sabun eczanelerde satılıyor. İmex sabunla ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

Ergenlik döneminde sivilceler herkesin canını sıkan bir durumdur. Sivilcelerinden kurtulmak için doğal ve bitkisel yollar deneyenler İmex sabundan memnun kalmıştır. İmex sabunun en önemli özelliği cilde zarar vermemesidir. İşte İmex sabunla ilgili bilmeniz gerekenler…

İMEX SABUN

Yağlı cilt yapısına sahip kişilerde sivilce ve siyah noktalar çok görülür. Bunun dışında cildimiz gün içerisinde çevresel faktörlere maruz kalır. Kullanılan bazı sabunlar cildi kurutur. Nemlendiriciler ise cildin yağlı ve parlak görünmesine neden olur Çoğu kişi bu durumlardan rahatsızdır. Öte yandan kullanılan bazı cilt temizleyiciler de içerisindeki zararlı maddeler nedeniyle cilde zarar vermektedir.

Sivilceleri yok etmek için kullanılan İmex sabun 100 gramlık paket içerisinde eczanelerde, aktarlarda ve internette satılmaktadır. İmex sabun içerisinde gliserin, pantenoll, laktik asit, allantoin vardır. İmex sabun alkali içermez ve cilde zarar vermez.

Cilde bakım yapan İmex sabun cildi onarır, cilt yağ oranını dengeler, gözenekleri temizler, cildi kurutmaz, bakteri ve mikropların ciltten uzaklaşmasını sağlar. Günlük cilt bakımı için uygun olan İmex sabun her cilt tipine uygundur. Kullanımı ise son derece basittir. İmex sabunun fiyatı 75 TL’dir.

20-02/05/imexjpgg.jpg

NASIL KULLANILIR?

İmex sabun kullananlar bu sabunu günde kaç kez kullanacaklarını merak ediyor. İmex sabunu günde 2 kere kullanarak sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz. Öte yandan İmex sabunun kullanma talimatı da bulunmaktadır. İmex sabunu sabah uyandığınızda ve gece uyumadan önce kullanarak cildinizi temizleyip, gözeneklerinizin açılmasını sağlayabilirsiniz. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN