Kampanyayı duyan istasyona koştu! Benzin, motorin, LPG’ye kallavi kampanya başladı: Depolar bu fiyatlara fullenecek!

Kampanyayı duyan istasyona koştu! Benzin, motorin, LPG’ye kallavi kampanya başladı: Depolar bu fiyatlara fullenecek!

Araç sürücüleri bu kampanya duyurusuyla birlikte istasyonlara koştu. O banka akaryakıt alacaklar için kampanyayı duyurdu. İşte detaylar...

Peş peşe gelen zamlar sonrasında araç sahipleri, depolarını dolduramaz oldu. Ancak o sevindiren haber tez vakitte geldi. Araç sahiplerine duyurulan müjde, Ziraat Bankası'ndan geldi. Akaryakıt için başlatılan yeni kampanyayla birlikte vatandaşlar, araçlarının depolarını indirimli dolduracak.

AKARYAKIT ALIMLARINDA 75 TL VERİLECEK

Kampanyanın detayları, Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Benzin, motorin ve LPG için geçerli olacak olan kampanyada, TotalEnergies istasyonlarında 4'üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL Bankkart Lira verilecek.

Toplam kazanılan puanlar, bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek. Yakıt alımında kullanılan puanlar ile toplam tutardan 75 TL indirim yapılacak. Kampanyayla ilgili detaylar neler? Ayrıntılar haberin devamında...

akaryakıt

KAMPANYANIN SON TARİHİ: 15 ŞUBAT

1 Ocak'ta başlayan kampanya, 15 Şubat tarihinde sona erecek. Ziraat Bankası'nın bünyesinde bulunan Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS cihazından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 4'üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyaya katılım için Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SMS ile gerçekleştirilebilecek.

akaryakıt

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

SMS ile katılım sağlayabilmek için TE2023 yazıp 4757’ye Ziraat Bankası'nda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerektiği belirtilerek KKTCell operatörlerine ait numaralardan ise +905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimlerinden herhangi bir ücret kesintisi yapılmamaktadır.

akaryakıt

İŞTE ARAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRECEK KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya yalnızca Ziraat Bankası müşterileri bir kez olmak kaydıyla katılabilir. Toplamda ise en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya dahilinde yapılacak işlemler, Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS’undan gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 300 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 22 Şubat 2023 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 20 Mart 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

akaryakıt

KAZANILAN PUANLAR NE KADAR SÜRE KULLANILABİLECEK

Kazanılan Bankkart Liraları, 20 Mart 2023 tarihine kadar kullanılmadığı takdirde 21 Mart 2023'te kaybolacak.

Kampanya'dan yalnızca Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yararlanabilecek.

Öte yandan Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan alım işlemlerinde gerçekleştirilen iade ve iptal durumu sonucunda kazanılan BankKart Liralar geri alınacak.

Eğer Bankkart Kumbarada yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar, hesaba yada kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Kampanyanın sadece anlaşmalı TotalEnergies akaryakıt istasyonlarında geçerli olacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN