İngiliz şarkıcı Ed Sheeran koronavirüse yakalandı

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Ed Sheeran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sheeran, kendini izole ettiğini vurguladı.

Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüsüne yakalandığını açıkladı. Sanatçı, paylaşımında kendisini hükümet yönergelerine uygun izole ettiğini, planlanmış röportajlarını ve performanslarını ise evden yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Sheeran'ın paylaşımı şu şekilde:

"Herkese merhaba! Hızlıca Kovid-19 testimin pozitif çıktığını söylemek için yazıyorum, bu yüzden şimdi kendimi hükümet yönergelerine uygun olarak izole ediyorum. Bu, şu an herhangi bir yüz yüze durumda olamayacağım anlamına geliyor. Bu yüzden planlanmış röportajlarımı/performanslarımı evimden yapabildiğim kadar yapacağım. Hayal kırıklığına uğrattığım herkesten özür diliyorum. Güvende kalın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN