İnşaat işçisiydi şimdi herkesin dilinde! Çılgın Dondurmacı bu sefer fena yakalandı: Arap güzelini kolundan tuttuğu gibi...

İnşaat işçisiydi şimdi herkesin dilinde! Çılgın Dondurmacı bu sefer fena yakalandı: Arap güzelini kolundan tuttuğu gibi...

Sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Çılgın Dondurmacı, yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. İnşaat işçisinden fenomenliğe adım atan Çılgın Dondurmacı, dükkanına gelen kadın müşterilerle adeta şov yapıyor. Son olarak yeni bir paylaşımda bulunan dondurmacı Arap güzeli kadınla kendinden geçti. Kendi şarkısı olan 'Kalbimsin' ile dans eden Çılgın Dondurmacı kadının elinden tuttuğu gibi arka tarafa götürdü! Görenlerin ağzı açık kaldı, bu kadarı da pes artık. İşte detaylar...

TikTok'ta çektiği videolarla ünlenen ve izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. İnşaat işçiliğinden sosyal fenomenliğe adım atan Çılgın Dondurmacı, dükkanına gelen kadın müşteriler ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Yeni bir video paylaşan dondurmacı Arap güzeli kadınla kendinden geçti. Kadının dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı elinden tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. İzleyenlerin ağzı açık kaldı, ne aile dinledi ne de çocuk. Bakın Çılgın Dondurmacı Arap güzeli kadınla neler yapmış?

SON DÖNEMİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ

Çektiği dans videoları ile sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı gündemden düşmek bilmiyor. TikTok'ta sürekli olarak video paylaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, dükkanına gelen kadın müşterilerle kendinden geçmeye devam ediyor. Herkes tarafından büyük ilgi gören Çılgın Dondurmacı, kendi şarkısı olan 'Kalbimsin' ile ortalığı kasıp kavuruyor. Yeni paylaşımda bulunan dondurmacı Arap güzeli kadınla ortalığı ayağa kaldırdı.

kmfggffg-4.jpg

SON VİDEOSUYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı gündeme bomba gibi düştü. Dükkanına gelen Arap güzeli ile tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı yaptığı hareketle görenleri şoke etti.

ARAP GÜZELİ KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ...

Arap güzeli ile dans eden Çılgın Dondurmacı, kadının elinden tutarak arka tarafa koştu. Kadın neye uğradığını şaşırdı, izleyenler sadece baka kaldı. Dondurmacı artık sınır filan tanımıyor. Bu kadarı da pes!

yeni-kn.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

kmgfgfgf-54.jpg

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜNLENDİ?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak edilen konular arasında. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç (Çılgın Dondurmacı), Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurma satan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." şeklinde konuştu.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

mdf.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN