Instagram hikayelerinde büyük hata: Takip edilmeyen hesaplar ekranda

Instagram hikayelerinde büyük hata: Takip edilmeyen hesaplar ekranda

Instagram'da hiç takip etmediği bazı hesapların hikayelerini ekranında görmeye başlayan kullanıcılar, söz konusu hikayeleri açmak istediklerinde erişim problemi yaşıyor. Erişimin olmamasına gerekçe olarak da ilgili hesabın takip edilmediği gösteriliyor.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram'da son günlerde ortaya çıkan bir hata, kullanıcıların kafasını fazlasıyla karıştırmış durumda. Instagram'da hiç takip etmediği bazı hesapların hikayelerini ekranında görmeye başlayan kullanıcılar, söz konusu hikayeleri açmak istediklerinde erişim problemi yaşıyor. Erişimin olmamasına gerekçe olarak da ilgili hesabın takip edilmediği gösteriliyor.

TechCrunch'ın yayınladığı raporda ortaya çıkan hatayı kabul eden Instagram yetkilileri, sorun üzerinde çalıştıklarını ve problemin ortadan kalktığını açıkladı.

Instagram'da meydana gelen böylesi bir hatada hesabı gizli olan kullanıcıların paylaştığı hikayelerin takipçiler dışında kaç kişiye ulaştığı ise bilinmiyor. Söz konusu hata çözülmüş olsa da, Facebook'un uzun zamandır tartışılagelen gizlilik ve güvenlik argümanları bir yara daha almış oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN