Instagram'da ünlüler: İlk tebrik Terminatör'den

Instagram'da ünlüler: İlk tebrik Terminatör'den

efsanevi "Terfminatör" filminden tanınan Arnold Schwarznegger, Mustafa ve Emina Sandl çiftinin Sevgililer Günü'nü kutlayan ilk kişi oldu.

İki yıldır birlikte olan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, önceki gün Los Angeles Beverly Hills’te evlendi. 40 kişilik bir davetli grubunun katıldığı düğünde çift, mutluluğa giden yolda “Evet” dedi. Damadın şahitliğini Hong Kong’ta modellik yaparken aynı evi paylaştığı Amerikalı model arkadaşı Taber Maier, Abazi’ninkini ise Golden Globe üyesi gazeteci Barbaros Tapan yaptı.  

Milliyet'te yer alan habere göre, Hollywood manzarası eşliğinde dünyaevine giren ikili, misafirlerle yakından ilgilendi. Abazi, Feryal Usta imzalı Fransız dantel ve kristal boncuklarla süslü, el işi gelinliğiyle beğeni toplarken, Sayışman ise Tom Ford marka smokin giydi. Çift, düğün şarkısı olarak Beyonce’nin ‘Halo’ parçasını tercih etti. Şarkı, nikah sırasında, müzisyenler tarafından canlı çalındı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN