IQ testi zeka bulmacası: Sadece kartal gözlüler iki resim arasındaki 10 farkı 19 saniyede buluyor! Yapabilir misin?

IQ testi zeka bulmacası: Sadece kartal gözlüler iki resim arasındaki 10 farkı 19 saniyede buluyor! Yapabilir misin?

Farkı bul zeka bulmacası: Bu zeka oyununda iki benzer görüntüyü bir araya getiriyoruz ancak iki görüntü birbirinden farklıdır. İki resimde bulunan 10 farkın hepsini 19 saniye içinde bulabilir misin? Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edebilirsin.

Bulmacaları çözmek her zaman ilgi çekicidir ve hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilir. İnternette bulmacaların popülaritesi her geçen gün artıyor.

Bu aktivite hem bireysel olarak hem de gruplar halinde çocuklar ve yetişkinler tarafından oynanabilir. Bu tür zorlukların temel amacı, zihninizi meşgul etmek ve gözlem becerilerinizi geliştirmektir.

Bireysel olarak denendiğinde, bu, gözlem becerilerinizin kapsamını anlamanıza yardımcı olabilir ve buna göre gözlem becerilerinizi geliştirmek için çalışabilirsiniz, gruplar halinde denendiğinde, tüm farklılıkları en hızlı kimin tespit ettiğini belirlemek için kullanılabilir. İyi gözlem becerileriniz var mı? O zaman, şimdi bu meydan okumayı deneyin.

1-004.jpg

19 SANİYEDE İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacasında yan yana yerleştirilmiş iki görüntü olacaktır, benzer görünseler de, perspektif görüntünün solundan sağına kaydığı için ikisi arasında birçok fark vardır. Bu zorlukları çözmek, bu tür zorlukların düzenli olarak uygulanmasıyla geliştirilebilecek iyi gözlem becerileri gerektirir.

Bu görüntüde, ağaçlarla, küçük bitkilerle ve orman zemini boyunca akan bir nehirle dolu ormanda bir tilkinin durduğunu görebiliriz. İki benzer resim yan yana yerleştirilmiş ve aralarında 10 fark var. Hepsini bulmak için 19 saniyen var.

Kronometrenizi ayarlayın ve çözüme başlayın. Aşağıdaki çözümü sunacağız, ancak zorluğu tamamlayana kadar bundan bahsetmeyin, aksi takdirde tüm alıştırma boşuna olacaktır.

ZEKA OYUNU AÇIKLAMA

Bakalım bu zeka bulmacasında zaman sınırı içinde kaç tane fark bulabileceksin. Beyniniz için iyi bir egzersiz olacağından, meydan okumaya adil bir girişimde bulunun.

Zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit etmeyi başarırsanız, mükemmel gözlem becerilerine sahipsiniz. Şimdiye kadar zaman sınırınızı aştığınızı ve çözümü merak ettiğinizi umuyoruz. Okumaya devam et.

ZEKA OYUNU CEVABI

İşte yukarıdaki bulmacanın çözümü.

1. Tilkinin ağzı açık.
2. Tilkinin kuyruğu farklı şekilde sallanıyor.
3. Nehir kıyısında ters yönde ek bir ağaç görülebilir.
4. Ağaç gövdesinin deseni farklıdır.
5. Sağ taraftaki resimde dal yapraklarla kaplıdır.
6. Ek bir bulut katmanı görülüyor
7. Ağacın fazladan bir dalı var
8. Çakıl taşları yerine bir çiçek var.
9. Ek çim yetiştirilir.
10. Bitki eksik.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN