IQ'su 150 olanlar bile F harfini bulamadı! 7 saniyede gizli F harfini bulabilir misin?

IQ'su 150 olanlar bile F harfini bulamadı! 7 saniyede gizli F harfini bulabilir misin?

Son zamanlarda oldukça popüler haline gelen optik illüzyon ve zeka bulmacaları hem düşündüren hem de eğlendiren aktivitelere dönüştü. Bu testler sayesinde günlük yaşamınızda ki stresinizden uzaklaşabilir ve beyin kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. Bugünkü zeka oyununu 7 saniyede çözebilir misin?

Zeka Oyunları, çözmek için mantık veya muhakeme becerileri gerektiren bulmacalardır. Oynamaları eğlencelidir ve zihinsel yeteneklerinizi geliştirebilirler. Aynı zamanda zihninizi çalıştırmanın harika bir yoludur. Bulmacalar ayrıca hafızanızı ve dikkat sürenizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Bunları çözmek, sorunların üstesinden gelmek için yeni stratejiler ve teknikler geliştirmemize yardımcı olur. Bu bulmacalar, mantık ve muhakeme kullanarak sorunları çözme yeteneğinizi zorlar.

Yani, eğer zeka oyunlarının aşığıysanız, o zaman bu iyi. Ancak, değilseniz, bilişsel kapasitenizi geliştirmek ve aynı zamanda sizi eğlendirmek için bu eğlenceli görsel zeka oyunumuzu sizin için hazırladık. Hazır mısın? Hadi başlayalım. Aşağıdaki resimde E harflerinin arasına gizlenen F harfi var. Senin için zorluk F harfini 7 saniye içinde bulman gerekiyor! Yapabilir misin?

1-012.jpg

E'LERİN ARASINDA GİZLENEN F'Yİ 7 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, çok sayıda satır ve sütun halinde düzenlenmiş E harfini görebilirsiniz. Bununla birlikte, satırlar ve sütunlar sadece E harfiyle dolu değil, havuzun içinde kendini mükemmel bir şekilde gizleyen başka bir harf bulunuyor. Gizli harf F'dir.

Onun nerede olduğunu tespit edebilir misin? Bu zeka oyununu çözerek zekanızı ve IQ'nuzu test edin. Gizli F harfini bulmak için sadece 7 saniyeniz olduğunu unutmayın. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun! Biz sana inanıyoruz. Bunu yapabilirsiniz!

F HARFİ NEREDE SAKLANIYOR?

Zeka oyunu cevabı hemen aşağıda verilmiştir, ancak bulmacayı çözmeden önce sonuna kadar kaydırmaktan kaçının. Bu bir test değil, eğlenceli bir meydan okumadır, bu yüzden önce kendiniz çözmeye çalışın.

Zaman ilerliyor, acele etseniz iyi olur. Mantıklı düşünün ve verilen sürede doğru cevabı alamazsanız cesaretiniz kırılmasın. Seni yargılamayacağız.

3… 2… ve 1! Süre doldu millet. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Bunu yaptığınızı içtenlikle umuyoruz, çünkü şimdi cevabı açıklayacağız. Bu resimde neyin yanlış olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu beyin bulmacasında, E'nin satır ve sütunlarındaki gizli F'yi bulmanız gerekiyor. Bunun zor olduğunu biliyoruz, ancak daha yakından bakarsanız bu resimdeki hatayı fark edeceksiniz.

Resme daha yakından bakın, özellikle 3. sütunun çevresinde gizli harfi bulacaksınız. Size F harfinin tam yerini söyleyelim. 3. sütun ve 7. sıradaki harfe bakın. İşte E harflerinin arasına gizlenmiş F harfi.

2-005.jpg

Bu zeka oyununda hatayı 7 saniyede fark edebildiysen, tebrikler, harika bir gözlem yeteneğiniz var. Ve bunu çözmede başarısız olduysanız, bir dahaki sefere bol şans. Lütfen bir başarısızlığın cesaretinizi kırmasına veya pes etmenize neden olmasına izin vermeyin. Umarız bu beyin bulmacasını çözerken eğlenmişsinizdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN